2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۹۸دارم

من می‌خوام یکسال دیرتر بفرستم مدرسه یعنی امسال قراره بره اول ولی چون تواناییش کمه گفتم بذارم پیش دبستانی امروز با یکی مشورت کردم گفت اگه یکسال دیر بفرستی مردودی میخوره بچه

من می‌خوام یکسال دیرتر بفرستم مدرسه یعنی امسال قراره بره اول ولی چون تواناییش کمه گفتم بذارم پیش دبس ...

از چه نظر تواناییش کم  نمیشه تابستان کار کنی باهاش

ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد
از چه نظر تواناییش کم نمیشه تابستان کار کنی باهاش

اتیسم بوده ولی تقریبا عادی شده وابستگی زیاد به من داره گفتم یکسال دیرتر بفرستم عاقلتر میشه و درکش بالاتر می‌ره بهتر درس یاد میگیره

اتیسم بوده ولی تقریبا عادی شده وابستگی زیاد به من داره گفتم یکسال دیرتر بفرستم عاقلتر میشه و درکش با ...

من یه تایمی پرستارکودک درمنزل بودم  با اون کودک میرفتم مدرسش تایاد بگیرم که بهش یاد بدم واینم بگم مدرسشون بادولتی فرق داشت.اگر شرایطتون سخته بهتره بامشاور حرف بزنی واینکه کلاس اول مسایل یاد گرفتنی زیاد داره حتی پیش دبستانم یچیزایی باید یادگرفت

من می‌خوام یکسال دیرتر بفرستم مدرسه یعنی امسال قراره بره اول ولی چون تواناییش کمه گفتم بذارم پیش دبس ...

کاملا الکی گفته.

اگر تواناییش نداره دیرتر بفرست.

ولی سنجشش کن تا مشکلاتش رو بشناسی و بدونی باید چیکار کنی.

نیروهای مراکز کمکت می کنند.

سلام دنبال سوالات نباش.رنگ ها.طبقه بندی.اطلاعات عمومی.اعصای بدن و جهت یابی و ... باهاش کار کن

سلام متشکرم از راهنماییتون،تقریبا بلده اینها رو تنها مشکلی داره زمانی یه فردی که برای اولین بار میبینه و اون فرد ازش سوال می‌پرسه هول می‌کنه زمان جواب نمیدونه چی باید بگه استرسی میشه حتی شروع به لرزیدن می‌کنه گاهی

سلام متشکرم از راهنماییتون،تقریبا بلده اینها رو تنها مشکلی داره زمانی یه فردی که برای اولین بار میبی ...

سنجش ها چندمرحله ای هستند اگر در مرحله اول نتونه جواب بده، بعدش تستر تخصصی که یک روانشناس خبره هست تستش میکنه و بعد مرکز به صورت  رایگان به شما و بچه تون خدمات مشاوره ای و مداخله ای میده.

من یه تایمی پرستارکودک درمنزل بودم با اون کودک میرفتم مدرسش تایاد بگیرم که بهش یاد بدم واینم بگم مد ...

بعد این فردی که من رفتم پیشش دکترا داره و درحال حاضر در مرکز اختلال یادگیری هست به من می‌گفت سنجش رو الان نبر بذار آبان دوباره یه دوره سنجش میزارن اون زمان ببرش که قشنگ آماده اش کرده باشی

بعد این فردی که من رفتم پیشش دکترا داره و درحال حاضر در مرکز اختلال یادگیری هست به من می‌گفت سنجش رو ...

بنظرم مشورت حتما داشته باش