2777
2789
عنوان

بی بی چک بعدازانتقال جنین بلاست

| مشاهده متن کامل بحث + 25663 بازدید | 63 پست
اره ولی شنیدم که جنین سه روزه داروش قبل انتقال فرق داره مثلا سه روز پرژسترون مصرف میکنن و برای بلاست ...

درسته عزیزم، همینطوره، جنین بلاست قبلش باید پروژسترون بیشتری بزنی دکترم اینو بهم گفت

خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم.اصلا اینجوری نیست.چون اصلا معلوم نیست به مرحله بلاست برسن. ممکنه زودتر از بین برن و حتی به ...

در مورد پروژسترون درست گفتن دکتر منم بهم گفت برای بلاست قبلش باید پروژسترون بیشتری تزریق کنی

در مورد پروژسترون درست گفتن دکتر منم بهم گفت برای بلاست قبلش باید پروژسترون بیشتری تزریق کنی

ااااا نمیدونستم.

قبلا نشنیده بودم.

البته منطقیه الان ک بهش فکر میکنم.

چون جنین بزرگتره ، پس شرایط رحم هم باید جلوتر باشه .

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
ااااا نمیدونستم. قبلا نشنیده بودم. البته منطقیه الان ک بهش فکر میکنم. چون جنین بزرگتره ، پس شرایط ...

آخه من انتقال قبلیم دکترم گفت بلاست، بعد من واسه اینکه انتقالم با دکترم بیفته یه روز دیرتر رفتم توی مرکز بهم گفتن مگه همینجوری الکیه باید پروژسترون بیشتری میگرفتی دیگه مورولا انتقال دادن واسم

این تایپیکه دوسال پیشه من انشالله تموم دوستای منتظرم باردارشده باشن وازاین هدیه قشنگانصیبشون بشم دخترمن الان۱۵ماهشه شکرخدا⚘😘

خدایاهزاران هزارمرتبه شکربابت فرشته کوچولوی زندگیمون هدیه خدابعدازچندسال انتظارباIVF😍😘انشالله دامن تمام منتظراسبزبشه بزودی🌹دخترقشنگم زندگی منوبابایی انشالله همیشه سلامت باشی ولبت خندون باشه😍🐣
این تایپیکه دوسال پیشه من انشالله تموم دوستای منتظرم باردارشده باشن وازاین هدیه قشنگانصیبشون بشم دخت ...

خدا دختر گلت رو برات حفظ کنه عزیزم❤

ببخشید یه سوال داشتم، شما بار دوم بلاست کار خاصی انجام دادین قبلش؟

آخه من بار اول جنین سه روزه انتقال دادن قبلشم خراش داشتم منفی شد بار دوم چهارروزه انتقال دادن بازم منفی شد، جدیدا هم سه تا بلاست انتقال دادن قبلشم چسب جنین یا آمپول gcsf برام تزریق کردن که بازم منفی شدم

خدا دختر گلت رو برات حفظ کنه عزیزم❤ ببخشید یه سوال داشتم، شما بار دوم بلاست کار خاصی انجام دادین قب ...

ممنون خانمی.یه چیزی بگم باورکن سرانتقال دومم فقط دوروزاستراحت داشتم بعدش کلا جاروکردم پله رفتم مهمون داشتم خیلی روم فشاربودگفتم منفی میشه روز۱۲ از رو ناامیدی گفتم یه بی بی میزنم ازمایش نمیدم این همه اذیت کردم خودمونمیگیره دیدم دوتاخط افتاد.تغذیم معمولی بودفقط شیرسویازیادمیخوردم بانشاسته همین.سن هم مهمه ورزش وپیاده روی رحم رواماده میکنه روزی نیم ساعت پیاده روی کن من تادوروزقبل انتقال روزی یکساعت دوو میکردم.

خدایاهزاران هزارمرتبه شکربابت فرشته کوچولوی زندگیمون هدیه خدابعدازچندسال انتظارباIVF😍😘انشالله دامن تمام منتظراسبزبشه بزودی🌹دخترقشنگم زندگی منوبابایی انشالله همیشه سلامت باشی ولبت خندون باشه😍🐣
ممنون خانمی.یه چیزی بگم باورکن سرانتقال دومم فقط دوروزاستراحت داشتم بعدش کلا جاروکردم پله رفتم مهمون ...

مرسی جواب دادی😍

منم این سری زیاد استراحت نکردم چون دو سریه قبلو زباد استراحت داشتم گفتم شاید اینجوری جواب بده که نداد بازم، سنمم خب همچین پایین نیست 35 سالمه

پیاده روی ام داشتم تقریبا

میخوام به دکترم بگم هیستروسکوپی برام انجام بده شاید رحمم مشکلی داره خودم بیخبرم

ممنون خانمی.یه چیزی بگم باورکن سرانتقال دومم فقط دوروزاستراحت داشتم بعدش کلا جاروکردم پله رفتم مهمون ...

عزیزم شما روز 10 بیبی چک زدین منفی شد بعد باردار بودین ؟؟؟؟؟میدونم خیلی وقت گذشته اما کاش جواب بدین 

خدایا شکرت ♥️ مرسی از معجزه قشنگت 
عزیزم شما روز 10 بیبی چک زدین منفی شد بعد باردار بودین ؟؟؟؟؟میدونم خیلی وقت گذشته اما کاش جواب بدین& ...

نه یه خط کمرنگ افتاد روزبه روزپررنگترمیشدروز۱۲بتا۸۰۰بوددوقلوبودیه قل سقط شد

سلام دوستان منم انتقال جنین انجام دادم دوسه روزه احساس میکنم بدنم داغه شوهرمم میگه آره خیلی گرم شدم، ...

هر کس یه علائمی داره .....منم روز ۱۱ انتقالم ..خیلی دوست دارم بیبی چک بزنم ولی میگم شاید زود باشه.

شما مثبت شدید به سلامتی؟