من اسپرم شوهرم افتضاحه موفولوژی۲درصداسپرم کونت۲۰درصدوبقیه فاکتوراهم داغون...الانم دکترگفته جلوگیری نکنیدمیترسم مثل اولیم سقط کنم چون نطفه ضعیف بودقلبش تشکیل نشد.میگم بزارم با ای وی اف بیارم اگ بشه تعیین جنس بکنم دومی رو
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
میکرو اینجکشن فرآیند ورود اسپرم تقویت شده با کاتتر به درون تخمک هست. در آی وی اف تخمک و اسپرم رو کن ...
من ۴ساله پیش انجام دادم ولی نمیدونم ای ویاف بود یا میکرو ولی سقط شد تو هفته های اول
اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت نوشتم ۳ تا دفتر شد باز نیومدی عزیز دلم، دیگه ناییم ندارم غصه نداشتنتو بخورم میخام بیخیال باشم دیگه میخام زندگی کنم خدایا سپردم به خودت همه چیو 😔
اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت نوشتم ۳ تا دفتر شد باز نیومدی عزیز دلم، دیگه ناییم ندارم غصه نداشتنتو بخورم میخام بیخیال باشم دیگه میخام زندگی کنم خدایا سپردم به خودت همه چیو 😔
نه هیچ اشکالی نداره راستش بستم۴تاجنین داشت دوتاش بلاست یکیش گرید آ یکیش ضعیف ک انتقال ندادن۳تادادن د ...
ممنونم که جواب دادین ، یعنی جنین سه روزه هم قبلا انتقال داده بودین و جواب نگرفتین ؟ ولی با بلاست سریع جواب گرفتین؟؟خودش بلاست شده بود عزیرم یا درخواست داده بودین که بلاست کنن؟؟
نه هیچ اشکالی نداره راستش بستم۴تاجنین داشت دوتاش بلاست یکیش گرید آ یکیش ضعیف ک انتقال ندادن۳تادادن د ...
بعد مگه میشه گرید آ سه روزه ، با بلاست ، انتقال بدن؟؟ اخه مثل اینکه قبل انتقال دارو بلاست با جنین سه روزه فرق داره، چطوری دوتا بلاست و یه کرید آ سه روزه همزمان براتون گذاشتن، این که میپرسم میخوام برای خودمم اگه میشه انجام بدن که شانسم بره بالاتر