2777
2789
عنوان

بی بی چک بعدازانتقال جنین بلاست

| مشاهده متن کامل بحث + 25663 بازدید | 63 پست
خوش به حالتون. مبارکتون باشه. منم دقیقا شرایطم مثل شما بود ، با این تفاوت که بعد از جذب اولی ، دوم ...

وای عزیزم امضاتوخوندم تموم اذیتای این چندسالم اومدجلوچشام دارم اشک میریزم منم خیلی اذیت شدم بعدازیه سقط وچندتاانتقال منفی اینومثبت شدم...انشاالله خدای مهرربون به زودی به همه منتظرا ازاین میوه های خوشمزه بده الان  دارم شیرش میدم واشک میریزم ازته دل براتون دعاکردم😄😥🤗

خدایاهزاران هزارمرتبه شکربابت فرشته کوچولوی زندگیمون هدیه خدابعدازچندسال انتظارباIVF😍😘انشالله دامن تمام منتظراسبزبشه بزودی🌹دخترقشنگم زندگی منوبابایی انشالله همیشه سلامت باشی ولبت خندون باشه😍🐣

من اسپرم شوهرم افتضاحه موفولوژی۲درصداسپرم کونت۲۰درصدوبقیه فاکتوراهم داغون...الانم دکترگفته جلوگیری نکنیدمیترسم مثل اولیم سقط کنم چون نطفه ضعیف بودقلبش تشکیل نشد.میگم بزارم با ای وی اف بیارم اگ بشه تعیین جنس بکنم دومی رو

خدایاهزاران هزارمرتبه شکربابت فرشته کوچولوی زندگیمون هدیه خدابعدازچندسال انتظارباIVF😍😘انشالله دامن تمام منتظراسبزبشه بزودی🌹دخترقشنگم زندگی منوبابایی انشالله همیشه سلامت باشی ولبت خندون باشه😍🐣

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میکرو اینجکشن فرآیند ورود اسپرم تقویت شده با کاتتر به درون تخمک هست. در آی وی اف تخمک و اسپرم رو کن ...

من ۴ساله پیش انجام دادم ولی نمیدونم ای ویاف بود یا میکرو ولی سقط شد تو هفته های اول

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
وای عزیزم امضاتوخوندم تموم اذیتای این چندسالم اومدجلوچشام دارم اشک میریزم منم خیلی اذیت شدم بعدازیه ...

منم دعا‌کن ۷ساله منتظرم😐

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
نه هیچ اشکالی نداره راستش بستم۴تاجنین داشت دوتاش بلاست یکیش گرید آ یکیش ضعیف ک انتقال ندادن۳تادادن د ...

ممنونم که جواب دادین ، یعنی جنین سه روزه هم قبلا انتقال داده بودین و جواب نگرفتین ؟  ولی با بلاست سریع جواب گرفتین؟؟خودش بلاست شده بود عزیرم یا درخواست داده بودین که بلاست کنن؟؟

نه هیچ اشکالی نداره راستش بستم۴تاجنین داشت دوتاش بلاست یکیش گرید آ یکیش ضعیف ک انتقال ندادن۳تادادن د ...

بعد مگه میشه گرید آ سه روزه  ، با بلاست ، انتقال بدن؟؟ اخه مثل اینکه قبل انتقال دارو بلاست با جنین سه روزه فرق داره، چطوری دوتا بلاست و یه کرید آ سه روزه همزمان براتون گذاشتن، این که میپرسم میخوام برای خودمم اگه میشه انجام بدن که شانسم بره بالاتر

بعد مگه میشه گرید آ سه روزه  ، با بلاست ، انتقال بدن؟؟ اخه مثل اینکه قبل انتقال دارو بلاست با ج ...

نه عزیزم.هیچ فرقی نداره.

مثل اونایی که طبیعی دو قلو باردار میشن ،، توی دو تا رابطه پشت سر هم مثلا.

قاعدتا این‌کار رو میکنن برای کسایی که جنین های زیادی دارن.

چون وقتی میذارن بلاست بشه ، ممکنه یه تعدادیش از بین برن و قدرت اینو که برسن به بلاست نداشته باشن.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
وای عزیزم امضاتوخوندم تموم اذیتای این چندسالم اومدجلوچشام دارم اشک میریزم منم خیلی اذیت شدم بعدازیه ...

قربونت عزیزم.لطف کردی.

نمیخواستم ناراحتت کنم.

ان شاالله ماه دیگه میرم برای انتقال .

امیدوارم اینبار همه چی ختم به خیر بشه.

نه عزیزم.هیچ فرقی نداره. مثل اونایی که طبیعی دو قلو باردار میشن ،، توی دو تا رابطه پشت سر هم مثلا. ...

اره ولی شنیدم که جنین سه روزه داروش قبل انتقال فرق داره مثلا سه روز پرژسترون مصرف میکنن و برای بلاست باید 6 روز قبلش پرژسترون مصرف بشه 

اره ولی شنیدم که جنین سه روزه داروش قبل انتقال فرق داره مثلا سه روز پرژسترون مصرف میکنن و برای بلاست ...

نه عزیزم.اصلا اینجوری نیست.چون اصلا معلوم نیست به مرحله بلاست برسن.

ممکنه زودتر از بین برن و حتی به انتقال برسن.

من که با هم دوره ای ها و هم اتاقی هام که همه مدل انتقال داشتیم ، داروهای مشابه داشتیم.

پروژسترون و استرادیول بیشتر مربوط به ضخامت رحمه.

ممنونم که جواب دادین ، یعنی جنین سه روزه هم قبلا انتقال داده بودین و جواب نگرفتین ؟  ولی با بلا ...

اره با۳روزه۲دفعه منفی شدم ولی بابلاست دفعه دوم مثبت شدم‌.بلاست نظرپزشکه اگه جنیناکم باشه بلاست نمیکنن اخه تومرحله بلاست بعضی ازجنینای ضعیف ازبین میرن یهوخدایی نکرده جنینی نمیمونه.من۲۰تاتخمک داشتم

عزیزم بار اول که انتقال منفی میشه چقدر بعدش دوباره  اجازه انتقال میدن؟

دکترمن۳ماه زمان میده.