خدایا دو بار تو این شش ماه دل منو شکوندی اما دل مامانای منتظر دیگه رو نشکون کفر نمیگم اما اعتقادم ضعیف شد کلی باهات راز و دل کردم کلی التماست کردم کلی گریه کردم آخرش نشد یعنی اصلا نشنیدی ببخشید اما واقعا دیگه هیچی نمیگم الهی هیچ مادر ای وی افی نتیجه منفی نگیره سخته بخدا سخته
ان شالله که مثبتی منم ۲۶ بهمن انتقال دادم توکل بر خدا امیدوارم تو و من هم دوقلو داشته ...
انشالله جفتمون با دست پر برگردیم
خدایا دو بار تو این شش ماه دل منو شکوندی اما دل مامانای منتظر دیگه رو نشکون کفر نمیگم اما اعتقادم ضعیف شد کلی باهات راز و دل کردم کلی التماست کردم کلی گریه کردم آخرش نشد یعنی اصلا نشنیدی ببخشید اما واقعا دیگه هیچی نمیگم الهی هیچ مادر ای وی افی نتیجه منفی نگیره سخته بخدا سخته
بچه هامن باردارشدم۷هفتمه دوقلودارم قراره این هفته برم برای قلبشون برام دعاکنید
عزیزم این تاپیک مال قبله ولیازتون سوال داشتم ، جنین بلاست براتون دو تا انتقال داده بودن؟؟ چی شد که دو تا دادن اخه میگن دو تا بلاست نمیشه ؟ هر جفتشون گرفت؟؟
عزیزم این تاپیک مال قبله ولیازتون سوال داشتم ، جنین بلاست براتون دو تا انتقال داده بودن؟؟ چی شد که د ...
نه هیچ اشکالی نداره راستش بستم۴تاجنین داشت دوتاش بلاست یکیش گرید آ یکیش ضعیف ک انتقال ندادن۳تادادن دوتاش گرفت یکیش هفته۸رشدش قطع شدوجذب شدالانم دختزم۸ماهس😙 دوتابلاست میدن براهمین اکثر ای وی افی ها دوقلودازن
نه هیچ اشکالی نداره راستش بستم۴تاجنین داشت دوتاش بلاست یکیش گرید آ یکیش ضعیف ک انتقال ندادن۳تادادن د ...
بلاست یعنی چی با میکرد انجیشن فرق داره
اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت نوشتم ۳ تا دفتر شد باز نیومدی عزیز دلم، دیگه ناییم ندارم غصه نداشتنتو بخورم میخام بیخیال باشم دیگه میخام زندگی کنم خدایا سپردم به خودت همه چیو 😔
اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت نوشتم ۳ تا دفتر شد باز نیومدی عزیز دلم، دیگه ناییم ندارم غصه نداشتنتو بخورم میخام بیخیال باشم دیگه میخام زندگی کنم خدایا سپردم به خودت همه چیو 😔