2777
2789

سابقه و حقوقتون چقدره

خواهشا اصل حقوق رو بگید قسطها رو کم نکنین ازش باقی مانده رو بگید.

قصدم تجسس نیست لازممـهههههههه

{در نهایت همه تنهاییم...}   لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هام که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن و منو هیچ جا ریپلای نکنن ممنونم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلم نیستم ولی فک کنم بدون کسر ۱۳ اینا میگرن

نه میخوام خود معلم پاسخ بده لازم دارم 

{در نهایت همه تنهاییم...}   لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هام که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن و منو هیچ جا ریپلای نکنن ممنونم.

حکم ۱۸ تومن ..خالص دریافتی بدون هیییچ وامی ۱۵ تومن.. سابقه ۱۳ سال ..رسمی

ممنونم عزیزم لطف کردی

@19raha میشه شمام بگی من در جریان تلاشها و موفقیتت بودم عزیزم

من ۲۲سال سابقه حکم امسالم ۲۷تومنه مدرکم ارشده وحق مدیریتم ۱،۹۰۰هست.استان بد آب وهوا هستم .بیمه ومالیات و کسورات دیگرم ۷ تومن کم میشه فروردین ۲۰ گرفتم

بگم باور نمی کنی

با ۲۴ سال سابقه تازه از اردیبهشت ( فروردین میره صندوق دولت ) افزایش ۲۰ درصدی حکم ۲۰

دریافتی ۱۷ وخورده

البته نیروهای سال اولی ۱۶

چون تو آموزش وپرورش سابقه خیلی تاثیر نداره

معلم بازنشسته سابقه ۳۰سال امسال ۱۸میلیون ودویست

متشکرم عزیزم

من ۲۲سال سابقه حکم امسالم ۲۷تومنه مدرکم ارشده وحق مدیریتم ۱،۹۰۰هست.استان بد آب وهوا هستم .بیمه ومالی ...

ممنون عزیزم خیلی لطف کردی

بگم باور نمی کنیبا ۲۴ سال سابقه تازه از اردیبهشت ( فروردین میره صندوق دولت ) افزایش ۲۰ درصدی حکم ۲۰د ...

واقعا ناراحت کنندست البته☹️

اگر سابقه موثر نیست پس چی موثره؟

17 سال

19

ارشد رتبه 3

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)