2777
2789
عنوان

برای چاقی جز خوردن چیکار میشه کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 38 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین عزیزم منم مثل تو لاغر بودم ولی بعد نامزدیم خیلی دوسداستم توپر باشم هرچی قرص اشتها و پودر .. مصرف کردم فقط موقت بود بعد یه مدت برگشت داشت تا اینکه پودر جنسینگ آشنا شدم اون نسبت به بقیه بهتر بود چاقی طبیعی تری داشت و از همه بدن چاق می‌شدی ولی متاسفانه بعد چند ماه بازم مصرف نمی‌کردی از قبل لاغر تر می‌شدی 

من شنیدم باعث افزایش وزن میشه واقعا هم میشه اما صورتم مثل عروس مردگان دست و پاهام نی قلیون ۷۳ کیلو ه ...

کم کاری اگه درمان نشه باعث چاقی میشه 

ولی اگ قرث مصرف کنی قرصا سعی دارن برعکسش کنن یجورایی و لاغر تر میشی لازم بستکی ب بدنت دارع

کونگ فو کار ☯....سادیست...دکترای همه چیزدانی...از دیو و دَد ملولم و انسانم آرزوست... 

ببین عزیزم منم مثل تو لاغر بودم ولی بعد نامزدیم خیلی دوسداستم توپر باشم هرچی قرص اشتها و پودر .. مصر ...

فامیلمون هم همینو مصرف میکنه ولی همیشه چاق من موندم چجوری همیشه میخوره خیلی عوارض داره

اینو دیدم دو دلم بگیرم میگم نکنه اینم کورتون داشته باشه خودش میگه گیاهی

نگیر امکانش هست داشته باشه همون پودر سویق بخر با شیر بخور راحت چاقت میکنه

امشب ۱۴۰۳/۵/۱۰ تو روزای تاریک خودم هستم. خدایا ازت میخوام بهترینارو تو این یک سال برام رقم بزنی. خدای بزرگم امشب دوباره غمگینم خدایا منتظر کمک هات هستم من خیلی تنهام کمکم کن ۴اسفنده بارش شدید برف رو از پنجره اتاق میبینم.مامانم خونه نیست...باهمسرم قهرم... نگران آینده ام برای استخدامی کلی تست زدم امروز... خدایا کمکم کننننن.      امشب۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴...اولا خدایا ممنونم خونه و وام ازدواج جور شد...  قهریم جدا خوابیدیم...اصلا رابطمون روزای خوبی رو پشت سر نمیذاره... همچنان درس میخونم... امیدوارم ویرایش بعدی خبر قبولیم باشه و آمادگی مراسم عروسی. توکل ب خدا و استعانت از آقا صاحب الزمان.امشب ۵ شهریور ۱۴۰۴ جواب آزمونم اومد قبول شدم با نمره بالا اول سجده کردم خدارو... الحمدلله خیلی خوشحالممممم انشالله قبول نهایی

ببین عزیزم منم مثل تو لاغر بودم ولی بعد نامزدیم خیلی دوسداستم توپر باشم هرچی قرص اشتها و پودر .. مصر ...

کلا ما امید شدم از چاق شدن تا اینکه با یه عطاری تو شهرمون که قرص جنسینگ داشت آشنا شدم فقط اون یه نفر تو شهر ما داشت از برند m jاصل بود نصف دوره مصرف کردم منووووووو زیر رو کرد خیلی عالی بود اصلا عوارضم نداشت جوری وزن میده که من نصف دوره بیشتر نخوردم الان یک ساله مصرف نکردم حتی نیم کیلو هم کم نشده ازم

فامیلمون هم همینو مصرف میکنه ولی همیشه چاق من موندم چجوری همیشه میخوره خیلی عوارض داره

قرص جنسینگ برند mj تهیه کن روی جلدش عکس گوزن هست 

منو یکنواخت چاق کرد 

من اصلا سینه نداشتم اما الان 80.85شده سایزم