معلم پسرم خیلی خانم باشخصیت و پرتلاشی بود امسال دوست داشتم بابت زحماتش یه کادوی خوب براش بگیرم اما متاسفانه تایم حقوقمون نیست. یه ماگ هایی دیدم200تومن خوبه بنظرتون؟ غیرانتفاعی
۲۵ دی نوبت سنوی قلب نی نی دارم میشه دعا کنین برای نینیم🥲تشکیل نشد که نشد سقط شد .😭 خداحافظ جوجه من باران باش و ببار ،نپرس کاسه های خالی ازآن کیست♾️ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد!!⚕️🎶
خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال داشت درخدمتم.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم من امسال معلم شدم به بچه هذ گفتم هیچی برام نیارید من راضی نیستم ولی همکارا باهم صحبت میکنن میبینم انتظار زیادی دارن ازاین چیزای ریز هم خوششون نمیاد🤕دلشون میخواد همه باهم پول بزارن یه چیز سنگین بخرن
اگه اهل کتاب یه کتاب شعر بگیر اولشم پسرتون با دست خط خودش یه چی بنویسه پدرم چندین تا کتاب دارن که از 20 سال پیش همین همینطوری مونده با دست خط دانش اموزاش
عزیزم من امسال معلم شدم به بچه هذ گفتم هیچی برام نیارید من راضی نیستم ولی همکارا باهم صحبت میکنن میب ...
حرفتون درست. دوست داشتم یه چیز شیک بگیرم براش مصادف شد با بیحقوقیمون تا هقته دیگم بیشتر مدرسه نمیرن
۲۵ دی نوبت سنوی قلب نی نی دارم میشه دعا کنین برای نینیم🥲تشکیل نشد که نشد سقط شد .😭 خداحافظ جوجه من باران باش و ببار ،نپرس کاسه های خالی ازآن کیست♾️ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد!!⚕️🎶
اگه اهل کتاب یه کتاب شعر بگیر اولشم پسرتون با دست خط خودش یه چی بنویسه پدرم چندین تا کتاب دارن که از ...
چه ایده قشنگی♥