معلم پسرم خیلی خانم باشخصیت و پرتلاشی بود امسال دوست داشتم بابت زحماتش یه کادوی خوب براش بگیرم اما متاسفانه تایم حقوقمون نیست. یه ماگ هایی دیدم200تومن خوبه بنظرتون؟ غیرانتفاعی
۲۵ دی نوبت سنوی قلب نی نی دارم میشه دعا کنین برای نینیم🥲تشکیل نشد که نشد سقط شد .😭 خداحافظ جوجه من باران باش و ببار ،نپرس کاسه های خالی ازآن کیست♾️ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد!!⚕️🎶
۲۵ دی نوبت سنوی قلب نی نی دارم میشه دعا کنین برای نینیم🥲تشکیل نشد که نشد سقط شد .😭 خداحافظ جوجه من باران باش و ببار ،نپرس کاسه های خالی ازآن کیست♾️ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد!!⚕️🎶
خودشون برای روز ماپر از جیب خودشون برا همه مادرها یه گیاه اپارتمانی گرفت
خوبه عزیزم معلماز شما توقع نداره تو این وضعیت اون وظیفه خودشو انجام میده حقوق میگیره.و اگه با شخصیت باشه اصلا باید اعلام کنه تو این وضعیت بچها کادو نیارن
حیا یه چیزی نیست که امروز مد باشه فردا نباشه حیا همیشه مده