2777
2789
عنوان

زن بابام گفت به بابام زنت مرده

550 بازدید | 20 پست

داشتیم چایی میخوردیم ؛ چایی بابام ریخت یکمش بعد زن بابام گفت چرا نلبکی نیوردی بابام گفت زنم نیورد خندید (چون زن بابام چایی اورده بود پذیرایی کنه)

بعد زن بابام با جدیت گفت زنت مرده!!!!!!!!

من هنوز دارم فکر میکنم جلوی من چرا چنین چیزی گفت؟؟!

بخدا اصلا هنگ کردم

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

فکر کنم بین خودشون یه بحثی چیزی پیش اومده احتمالا

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید قهره با بابات خواسته بگه خودش(زن باباعه) مُرده

دیوونه اس؟؟ خب این چه حرفیه

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

شاید منظورش خودش بوده

احمقه مگه چنین چیزی میگه

خب من مادرم فوت شده نمیگه ناراحت میشم

والا بابامم تعجب کرد

منظورش خودش بود😕

شاید

چقد بدم میاداز این ادمای حال خراب کن

دقیقا خاک بر سرش اینقدر تحویلش گرفتم اصلا دیگه کامل سکوت شد بعدش منم سریع رفتم حوصله نداشتم