2777
2789
خب عزیزم شهر رو بپرسین ! هیچ کشوری اینطوری نیست مگه شاید کشورای تازه تاسیس !

درست میگید ولی کشورای دیگه هیچ کدوم اصالت کشور مارو ندارن که قومیت های زیادی داشته باشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا شلوغش میکنی

برای اینکه بار چندمه تو نی نی سایت هی میبینم قومیت گرایی خواسته یا ناخواسته ترویج میشه ! اونم مفهومی که جدیده برای مردم ایران و قدمتی نداره 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
درست میگید ولی کشورای دیگه هیچ کدوم اصالت کشور مارو ندارن که قومیت های زیادی داشته باشن

خب عزیزم همینو منم میگم ! قومیت جدا میکنه ! ما مردم ایرانیم ! اکه به زبان مجزا باشه که از همون زبان ایرانی بالای ۱۰۰ زیان امروز منشعب شده ! 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
خب عزیزم همینو منم میگم ! قومیت جدا میکنه ! ما مردم ایرانیم ! اکه به زبان مجزا باشه که از همون زبان ...

الان من که حرفی از برتری نزدم که تفرقه ایجاد بشه