2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک کوردم عاشق تموم اقوام ایررانی ام  بغیر از افراد متعصب ونژاد پرست ....از این  دسته فراری و بیزارم حتا اگه همشهری وهم محلی خودم باشن 

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

قوم ایرانی !!! الان بر اساس زبان مجزا ایرانی ها رو جدا میکنی ؟؟؟ قوم فارس اصلا داریم ؟؟؟فارس زبان داریم اما قوم فارس هخامنشی ها و ساسانی ها بودن که تموم شد ! الان فارسی زبان  ملیه ! خود کردی چندین زبانه ! ترکی همینطور ! الان اهالی تبریز با اردبیل فرهنگشون یکیه ؟ اهالی سنندج با کرد زبانای خراسان فرهنکشون یکیه ؟ در حد ملی فرهنگ ایرانی بله ! ولی شهر به شهر رسوم متفاوته تو هر شهر هم زبانهای مختلف هست !  چرا اینقدر دنبال قوم گرایی هستین تو نی نی سایت ؟ به جاش بپرس از کدوم شهرین! چرا اصرار دارین مردمو جدا کنین ار هم ! 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
قوم ایرانی !!! الان بر اساس زبان مجزا ایرانی ها رو جدا میکنی ؟؟؟ قوم فارس اصلا داریم ؟؟؟فارس زبان دا ...

والا 

ته تهش ایرانی هستیم

هیچ کدوم هم نقشی نداشتیم تو مکان تولد

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
قوم ایرانی !!! الان بر اساس زبان مجزا ایرانی ها رو جدا میکنی ؟؟؟ قوم فارس اصلا داریم ؟؟؟فارس زبان دا ...

جدا نکردیم همه ما ایرانی هستیم فقط میخوام بدونیم افراد سایت بیشتر از کجا هستن

والا ته تهش ایرانی هستیمهیچ کدوم هم نقشی نداشتیم تو مکان تولد

اصلا واقعا از قوم ایرانی هستیم که چند هزار سال پیش یک قوم بوده ! اسم ایران از همینجا اومده دیگه ، حتی زبان‌ها هم یک زبان بوده اول ، بعدا به علت فاصله ‌و پخش شدن مردم یکم تغییر کرده ولی ریشه ی زبانی یکیه ، حتی ترکی آذربایجانی هم کاملا ترکی نیست و مخلوطی از ترکی و زبان پهلوی هست 

جدا نکردیم همه ما ایرانی هستیم فقط میخوام بدونیم افراد سایت بیشتر از کجا هستن

خب عزیزم شهر رو بپرسین ! هیچ کشوری اینطوری نیست مگه شاید کشورای تازه تاسیس ! 

اصلا واقعا از قوم ایرانی هستیم که چند هزار سال پیش یک قوم بوده ! اسم ایران از همینجا اومده دیگه ، حت ...

بله خودمم ترکم 

ولی ترک زبانم ،ترک تبار نیستم 

ب دلیل تغییرات زبان ما این شد 

تعصب نباید داشت 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.