aaammm مدیر استارتر عضویت: 1398/07/17 تعداد پست: 369 عنوان خرید اینترنتی 39 بازدید | 6 پست سلام وقت همگی بخیر میخواهم از یه کانال در برنامه ایتا خرید کنم از کجا بفهمم که کلاه بردار نیست؟ 1404/02/07 | 18:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aaammm مدیر استارتر عضویت: 1398/07/17 تعداد پست: 369 قبل از عید از یه کانال خرید کردم برام نفرستادبعد از یه مدت هم برا اسم کاربریش نوشته بود کلاه بردار چطوری میتونم ازش شکایت کنم؟
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 39688 لینکش روکپی کن .بروتوی قسمت خدمات ایتا،قسمت اعتبارسنجی کانال .اونجالینک روواردکن اگه صاحب کانال اهرازهویت انجام داده باشه میزنه معتبراست واسم صاحب کانال میاداونایی که اهرازهویت شده باشن ریسکشون پایین تره راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
aaammm مدیر استارتر عضویت: 1398/07/17 تعداد پست: 369 لینکش روکپی کن .بروتوی قسمت خدمات ایتا،قسمت اعتبارسنجی کانال .اونجالینک روواردکن اگه صاحب کانال اهرا ... ممنونم
abcde1379 عضویت: 1403/01/06 تعداد پست: 428 من از یه آنلاین شاپ خرید روتین پوستی کردم خوب بود، اسمش گلد آلما شاپ بود، ولی مانتو فقط از باسلام خرید کردم