2777
2789
عنوان

خانومایی ک کودک نه ماهه دارن بیان

109 بازدید | 12 پست

سلام خانومای گل دختر من خیلی بد اخلاق شده حدود دو هفتس میگماز دندونشه ولی چرا دندونش در نمیاد خسته شدم در طول شب شاید هر یک و نیم ساعت بیدار میشه و فقط با شیر خوردن اروم میشه روزام نق میزنه وکم میخابه خسته شدم میترسم همینجوری بد اخلاق بمونه و وابسته من  

خوشبختی داشتن کسی است که بیشتر از خودش تو را بخواهدوبیشتر از توهیچ نخواهد.
خب بچه تادندونش دربیادطول میکشه  بعدش درس میشه

اخه تازه دندون قبلیش در اومده بود اینجوری ک حساب کنم تا دوساگی هر روز درگیر دندوناشم یعنی😣😥

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه تازه دندون قبلیش در اومده بود اینجوری ک حساب کنم تا دوساگی هر روز درگیر دندوناشم یعنی😣😥

دخترمنم هنوزاین دوتاکامل درنیومده اون دوتازده بیرون.قبلش کلی بچم کلافه بود.اشتهانداشت

مراازچشم هاانداخت خوبی های بی حدم که دل رامیزند چیزی که بی اندازه شیرین است.........
دخترمنم هنوزاین دوتاکامل درنیومده اون دوتازده بیرون.قبلش کلی بچم کلافه بود.اشتهانداشت

الان خوابش چجوریه خوب میخابه دختر من وابسته شده ب من تا ببینه من میرم گریه میکنه اصلا ب کارام نمیرسم برای شما چطوره

الان خوابش چجوریه خوب میخابه دختر من وابسته شده ب من تا ببینه من میرم گریه میکنه اصلا ب کارام نمیرسم ...

یمدت که نه اصلا.یه شب درمیون میبرم حموم که زودبخوابه تاسه شب بیداره

مراازچشم هاانداخت خوبی های بی حدم که دل رامیزند چیزی که بی اندازه شیرین است.........

پسر من دوتا دوتا دندون باهم دراورد دوهفته خوابش خیلی بد شده بود و کلا شیر میخورد وزن هم.نگرفت لاغر هم شد بعد ک دندونش در اومد همه چیش درست شد منم نگران بودم مثل شما ولی خداروشکر درست شد 

اللهم. صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم هدیه ب روح پاکت پدربزرگ عزیزم 
خانوما وزن بچه هاتون چقدره مادر شوهرم گیر داده که بچه چرا چاااق نمیشه

دختر منم لاغره اطرافیان میگن هشت ماهگی ۷نیم بود فک کنم

چیکار کنیم چاق بشن پسر من دقیقا ۹ ماهشه و ۹ کیلو

خوبه اونقدرام پایین نیس وزنش اگ خوراک بچت خوبه و غذا میخوره ک نگران نباش