2777
2789

فامیل نزدیکم قبول شد پارسال در جریان درصداش و .. هستم بپرس شاید بتونم کمکت کنم 

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترازش چقد شد؟

کوردم:)                                                              ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

ترازش چقد شد؟

تراز کلش ۹۵۰۰ 

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

بله الان دبیرم

عزیزم موفق باشی

من جمعه کنکور دارم 

رشتم تجربیه و در کنار کنکور خودم کنکور فرهنگیانم ثبت نام کردم 

من منابع رو خوندم یعنی دینی یازده و دوازدهم و ۳ فصل استاد قرائتی و هوش 

یعنی برای کنکور فرهنگیان آمادم

ولی برای کنکور خودم نه احتمال زیاد سفید بزارمش

چون امسال سال آخرم و تمرکز بیشترمو رو نهاییام گذاشتم 

حالا استرس شدید دارم میگم نکنه اگه کنکور تجربی رو جواب ندم فرهنگیانم قبول نشم  

من جمعه کنکور دارم 

رشتم تجربیه و در کنار کنکور خودم کنکور فرهنگیانم ثبت نام کردم 

من منابع رو خوندم یعنی دینی یازده و دوازدهم و ۳ فصل استاد قرائتی و هوش 

یعنی برای کنکور فرهنگیان آمادم

ولی برای کنکور خودم نه احتمال زیاد سفید بزارمش

چون امسال سال آخرم و تمرکز بیشترمو رو نهاییام گذاشتم 

حالا استرس شدید دارم میگم نکنه اگه کنکور تجربی رو جواب ندم فرهنگیانم قبول نشم  

قبول نشدم ولی دوسش داشتمبا رتبه ۱۹۰۰🥲🥲

منم پارسال با ۱۶۰۰ خیلی باورش سخت بود برام

من جمعه کنکور دارم رشتم تجربیه و در کنار کنکور خودم کنکور فرهنگیانم ثبت نام کردم من منابع رو خوندم ...

عزیزم منابع کنکور فرهنگیان دینی دهم و یازدهمه اشتباه تایپ نکردی ؟

نمیدونم واقعا جواب دادن سخته عزیزم بستگی به منطقت خیلی داره اگه رقابت بالا باشه خب شانست کم میشه به نظرم سعی کن در حد ۱۰ تا ۲۰ درصد کنکور خودت هم جواب بدی من انسانی هم هستم نمیدونم تجربی در چه حد درصدی متوسطه ولی سعی کن جواب بدی تو این چند روز جزوات خلاصه خوب بخون خدایی نکرده ترازت کم نشه و دعوت نشی چون کنکور خودت هم ۶۰ درصد تاثیر داره تو دعوت به مصاحبه و ۱۵ درصد تو قبولی نهایی ولی اول باید دعوت بشی بعد به فکر قبولی نهایی باشی