2777
2789
سال دیگه سخت تر میشه کنکور دادن🥺منم سال دوممه

آهاااا پس توکل کن به خدا ناامید نشو من شهرایی دیدم با تراز ۷۹۰۰ دبیری آوردن همش بستگی به شهر و رقابت و ظرفیت داره  

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

آهاااا پس توکل کن به خدا ناامید نشو من شهرایی دیدم با تراز ۷۹۰۰ دبیری آوردن همش بستگی به شهر و رقابت ...

اره ممنون بابت حرفات🥺💙

کوردم:)                                                              ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزممنم خودم پارسال منابعشو دینی وتعلیم واینا ۸۵ زدم هوش نزدیک ۶۰ کنکورمممم هیچی ولی دعوت نشدمم

چجوری انقد خوب زدی منابع رو ؟

کوردم:)                                                              ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

اره ممنون بابت حرفات🥺💙

خواهش میکنم 😍

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

بفرما عزیزم

هوش و دینی رو باید چن بزنیم ک قبول شیم؟ دعوت ب مصاحبه رو نمیگا فقط مرحله قبول شدنش ب فرهنگیان بستگی داره؟ یا درصدای کنکور اصلی اثر داره؟ چون شنیدم برا قبولی تو مصاحبه درصد کنکور اصلی اثر داره و نهاییا 

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

عزیزممنم خودم پارسال منابعشو دینی وتعلیم واینا ۸۵ زدم هوش نزدیک ۶۰ کنکورمممم هیچی ولی دعوت نشدمم

ینی اصن قبول نشدی؟ درصدات ک عالی بود چجوری مگه میشه

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

بفرما عزیزم

رشته انسانی 

اگه تراز کنکور ۶۰۰۰بشه 

و منابع رو بالا بزنه 

ممکنه ک دعوت بشه؟

من دوساله دانشجو فرهنگیانم بگو

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

ینی اصن قبول نشدی؟ درصدات ک عالی بود چجوری مگه میشه

خب ۱۵ درصد قبولی رشته خودته 

رقابت سر فرهنگیان خیلییی خیلی زیاد شده 

یه فامیل داریم رتبش ۸۰۰ شد دعوت شد ولی مصاحبه ردش کردن وقبول نشد 

ظرتون برا دعوت به مصاحبه شدن فرهنگیان رشتع تجربی اگه منبع خودشو وبخونم وشیمی همایش فراهانی

دوسه فصل فیزیک

یکیدوفصل زمین 

زیستم هیچی 

میشه دعوت شد اینایی که گفتم ومیتون تو این پنج روز بخونم ولی نمیدون میشه درصدی زد یا نه یا امید الکی بشینم برا امتحانا وتیر بخونم خودم میدونم براتیرر میتونم جمعش کنم عالی ولی الان برا این چند روز فقط اینا 

اگه واقعا میشه بگید اگه نه که طبق برنامم برا همون تیربخونم 

تروخدا راهنمااییم کنید بگید چکار کنم 😔😔

سلام خوبیی

اگه تراز ۶۰۰۰ منابع بالا بزنه ممکنه قبول بشه؟

رشته انسانی

هیچ فقط منابعشو خط به خط خوندم هوشم اصلا تست کار نکردم چون منبع خاصی نداره

اها چ خوب

خب ۱۵ درصد قبولی رشته خودته رقابت سر فرهنگیان خیلییی خیلی زیاد شده یه فامیل داریم رتبش ۸۰۰ شد دعوت ش ...

مصاحبه باید کلاس رفت تا قبول شد