2777
2789
عنوان

پسره هیچ حسی نداشت

246 بازدید | 11 پست

تایپک قبلم هست ماجراش با توجه هاتی که قبلا داشت امروز بهش پیام سرد جواب داد با لحن بد حس میکنم رو اینکه برم دانشگاه و سرکلاس ها رو ندارم اصلا پذیرشش برام خیلی مشکله 

فهمیدم به یه دحتره دیگه علاقه داره میترسم بهش بگه اونم همکلاسیمونه 

نمیدونم چیکار کنم 

خب نگو چرا می خوای کسی کنارت باشه که تو قلبش یکی دیگه اس 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️دو خط اول هرکس فهمید منظور اصلی چیه برنده اس تو زندگی 💜💗 اسپانسر تمام آرزو هام فقط خداست 💚 البته همون خدایی که ماله همه موجوداته بعضیا می خوان جداش کنند 💙 گاهی باید کتاب نوشت از تجربه ها 😊 ممنونم هستی خدا شکرت 💜💌سال پر از تغییر بود برام خدایا شکرت ، حس ششمی ام وقتی جواب پیامی رو ندادم بدون اون زمان حس قوی ندارم ، اگر می خوای کامل ازم اطلاعات بگیری راجب سوالات فقط تو پی ویم بیا💗خدایا شکرت 💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه باهاش کاری ندارم

اگه کاری نداشتی تاپیک نمیزدی فراموشش کن 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️دو خط اول هرکس فهمید منظور اصلی چیه برنده اس تو زندگی 💜💗 اسپانسر تمام آرزو هام فقط خداست 💚 البته همون خدایی که ماله همه موجوداته بعضیا می خوان جداش کنند 💙 گاهی باید کتاب نوشت از تجربه ها 😊 ممنونم هستی خدا شکرت 💜💌سال پر از تغییر بود برام خدایا شکرت ، حس ششمی ام وقتی جواب پیامی رو ندادم بدون اون زمان حس قوی ندارم ، اگر می خوای کامل ازم اطلاعات بگیری راجب سوالات فقط تو پی ویم بیا💗خدایا شکرت 💙

بستگی داره چه پیامی دادی و چجور پسری باشهدرمورد احساستم رو نگاه کردن پسرا حساب نکن پسرا تو نگاهشون چ ...

جزوه خواستم اونم گفت ننوشته و تموم 

پررو و اجتماعی

جزوه خواستم اونم گفت ننوشته و تموم پررو و اجتماعی

خب چیز خاصی نگفتی 

ولی سعی کن دیگه بهش پیام ندی 

منظورم از اینکه آدم حسابی باشه یا نه بود

چون بعضی پسرا سریع توهم میزنن 

حالا فکرت رو درگیر نکن 

دنبال یه گزینه جدید باش عزیز ایشون کیس شما نیست طبق چیزایی که نوشتی 

خب چیز خاصی نگفتی ولی سعی کن دیگه بهش پیام ندی منظورم از اینکه آدم حسابی باشه یا نه بودچون بعضی پسرا ...

پذیرش اینکه اشتباه میکردم و فقط خودمو گول میزدم برام سخته نمیخوام برم سرکلاس ببینمش بعد اون همه خیالپردازی ولی با خودم میگم نرم ممککنه بدتر بشه و فکر دیگه ای کنه

پذیرش اینکه اشتباه میکردم و فقط خودمو گول میزدم برام سخته نمیخوام برم سرکلاس ببینمش بعد اون همه خیال ...

پذیرش شکست برای اکثر آدما سخته اما شما داری خیلی بزرگش میکنی یه آدمی رو خواستی اون شما رو نخواسته قرار نیست همه ما رو بخوان 

خود شما هم از همه ی مردایی که میان سمتت خوشت نمیاد 

این یه موضوع طبیعیه

کلاسات رو مبادا نری نه به خاطر اون پسر بخاطر اینکه نباید از یه موضوع دوبار ضربه بخوری 

کم کم برات بی اهمیت میشه سرت رو با درسات گرم کن

پذیرش شکست برای اکثر آدما سخته اما شما داری خیلی بزرگش میکنی یه آدمی رو خواستی اون شما رو نخواسته قر ...

اگه روی خودم و درسم تمرکز کنم این شکست جبران میشه؟

من یه دختر خجالتی کم اعتمادبنفسم اون دختر دقیقا برعکس من 

خانوادهم منو دوست ندارن این پسره اخرین کسی بود که فکر میکردم شاید یه علاقه کوچیک بهم داشته یجور امید بود برام برای همین پذیرشش برام سخت شده وگرنه از نظر احساسی اونقدر خستم که واقعا خود اون پسره اهمیت جدی برام نداره 

اگه روی خودم و درسم تمرکز کنم این شکست جبران میشه؟من یه دختر خجالتی کم اعتمادبنفسم اون دختر دقیقا بر ...

موفق شدن تو درس و کار حتما اعتماد به نفست رو بالا میبره اما

مسائل رو خیلی قاطی میکنی با هم عزیز و استدلال های غلط میاری اگه هزینشو نداری بری روانشناس

یکم فایلای روانشناسای درست حسابی گوش بده (مثل هلاکویی یا هر کسی که خط فکریش بهت نزدیکه) 

چیییی؟ نفهمیدم 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!