دندانپزشک235 مدیر استارتر عضویت: 1403/09/01 تعداد پست: 335 عنوان کنکوری های ِجان 💜چطور مطورین آماده این بترکونیم 214 بازدید | 19 پست سلام سلاممن اومدم یک سری بزنم و برم..آماده این هفته ام ...پر انرژی ...مطمئنم امسال سال منه🌸و چند ماه دیگه میرم واسه خریدن وسایل دانشگام میشه یه مهربون صلوات بفرسته واسه رتبه عالی ام..یه کنکوری که سختی کشید ولی پاپس نکشید...اگر آقا درخواست بده یا هر کسی که قصد مزاحمت داره=گزارش..فقط درخواست کنکوریا اونم اگ واقعا سوالی دارن ک بدونم و بتونم جواب بدم.دیگه کنکوری نیستم دانشجوی دندون شدم🤩 1404/02/07 | 16:54 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kanizezahram عضویت: 1400/10/12 تعداد پست: 1289 ای جانمهمکار آینده مون پس شمایی🫢 دانشجوی پزشکی هستم.من رو در تاپیک های کنکوری و پزشکی تگ کنید.زود ازدواج کردم و.متاهل بودم ک کنکور دادم یکسال هم پشت کنکور موندم.لطفا دیگه سوالات کنکوری نپرسید لطفا ❤️چون دیگه اصلا پاسخ نمیدم چون واقعا علم کافی و وقتشو ندارم دیگه مخصوصا هرسال قوانین عوض میشه.ایشون قبلا مشاور خودم و برادرم بودن خیلی عالین کلا در رابطه با کنکور باهاش صحبت کنید خیلی قبولش دارم.henle89 ایدی روبیکاشون... عاشق همسر فداکارمم..مهمترین ویژگی راستگویی و قلبمه که با محبته خیلی..از آدمای بی ادب بیزارم..عاشق مهربونی و آدمای مهربونم و دل میبندم
دندانپزشک235 مدیر استارتر عضویت: 1403/09/01 تعداد پست: 335 ای جانمهمکار آینده مون پس شمایی🫢 وای سلام خانم دکی جون مهربون چطوریعاشقتم میشه یه مهربون صلوات بفرسته واسه رتبه عالی ام..یه کنکوری که سختی کشید ولی پاپس نکشید...اگر آقا درخواست بده یا هر کسی که قصد مزاحمت داره=گزارش..فقط درخواست کنکوریا اونم اگ واقعا سوالی دارن ک بدونم و بتونم جواب بدم.دیگه کنکوری نیستم دانشجوی دندون شدم🤩
آکروپولیس عضویت: 1399/07/01 تعداد پست: 3496 انشاالله همتون موفق و سربلند باشید از همین الان به رویا هاتون لبخند بزنید مامان خانم مهندس و آقای دکتر هستم.عاشق خدا,طبیعت,موسیقی,شعر و ادبیات ام
11imlost عضویت: 1403/06/08 تعداد پست: 1884 ناموصا چطور آماده اید برای کنکور؟؟ من 0 صفرم ، امید بستم به تیر و امتحان نهایی
__melorinn__ عضویت: 1401/05/24 تعداد پست: 788 از عملکرد خودم راضیم،و مطمئنم میشه و میرسم:))🌱 الهے برقصاند خدا به ساز تو؛ جهانت را ...♥️🕊
kanizezahram عضویت: 1400/10/12 تعداد پست: 1289 وای سلام خانم دکی جون مهربون چطوریعاشقتم سلام خانم دکترشما خوبیواسه خریدن وسایلا و کتابا منو خبر کنیا دانشجوی پزشکی هستم.من رو در تاپیک های کنکوری و پزشکی تگ کنید.زود ازدواج کردم و.متاهل بودم ک کنکور دادم یکسال هم پشت کنکور موندم.لطفا دیگه سوالات کنکوری نپرسید لطفا ❤️چون دیگه اصلا پاسخ نمیدم چون واقعا علم کافی و وقتشو ندارم دیگه مخصوصا هرسال قوانین عوض میشه.ایشون قبلا مشاور خودم و برادرم بودن خیلی عالین کلا در رابطه با کنکور باهاش صحبت کنید خیلی قبولش دارم.henle89 ایدی روبیکاشون... عاشق همسر فداکارمم..مهمترین ویژگی راستگویی و قلبمه که با محبته خیلی..از آدمای بی ادب بیزارم..عاشق مهربونی و آدمای مهربونم و دل میبندم
دندانپزشک235 مدیر استارتر عضویت: 1403/09/01 تعداد پست: 335 ناموصا چطور آماده اید برای کنکور؟؟ من 0 صفرم ، امید بستم به تیر و امتحان نهایی چون خیلی سختی کشیدیم برای این لحظه جون دادیم میشه یه مهربون صلوات بفرسته واسه رتبه عالی ام..یه کنکوری که سختی کشید ولی پاپس نکشید...اگر آقا درخواست بده یا هر کسی که قصد مزاحمت داره=گزارش..فقط درخواست کنکوریا اونم اگ واقعا سوالی دارن ک بدونم و بتونم جواب بدم.دیگه کنکوری نیستم دانشجوی دندون شدم🤩
fatiqzm عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 444 ناموصا چطور آماده اید برای کنکور؟؟ من 0 صفرم ، امید بستم به تیر و امتحان نهایی منم مثل شما 😭😂 بد به دلت راه نده ماممیرسیم به جیزی کهمیخوایم:))
دندانپزشک235 مدیر استارتر عضویت: 1403/09/01 تعداد پست: 335 سلام خانم دکترشما خوبیواسه خریدن وسایلا و کتابا منو خبر کنیا حتما حتمافقط شما آنلاین باشی😍بگو گوشی پزشکی چه مارکی باشه میشه یه مهربون صلوات بفرسته واسه رتبه عالی ام..یه کنکوری که سختی کشید ولی پاپس نکشید...اگر آقا درخواست بده یا هر کسی که قصد مزاحمت داره=گزارش..فقط درخواست کنکوریا اونم اگ واقعا سوالی دارن ک بدونم و بتونم جواب بدم.دیگه کنکوری نیستم دانشجوی دندون شدم🤩