2777
2789
عنوان

سنجش قبل از ورود به مدرسه

116 بازدید | 14 پست

سلام

امروز پسرم سنجش شد دور دوم چون اولش رد کردن .حالا دکتر بردم قرص ودارو اینا امروز گفتن سه تا تست گرفتیم دوتا قبول شده یکی نه باید ببری پیش روانشناس بخدا ذله کردن همش دردسر میکنن هیچی هم نمیگن بی وجدانا قبول میشه نمیشه🥲استرس که جدا کلی هم خرج میشه نفهم ها حالیشون نیس ادم داره نداره.کسی بوده مشکل منو داشته باشه بچش قبول بشه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سنجش ورود به مدرسه دیگه

اخه من برای خودمو یادمه اصلا سخت نبود.. درحدی بود که میگفتن از ۱۰ به عقب بشمار و .. حالا خیلی سال گذشته این هیچی؛ تو اطرافیانمم ندیدم انقدر سخت بگیرن، چه بی انصافن

اخه من برای خودمو یادمه اصلا سخت نبود.. درحدی بود که میگفتن از ۱۰ به عقب بشمار و .. حالا خیلی سال گذ ...

خیلی بخدا سواد درست درمونم ندارن خودشون منگولن بقیه هم اسم میزارن

بهشون میگم دکتر بردم فلان کردم قرص میخوره 

باز دوباره از اول شروع میکنن چرا بچه نبردی دکتر😐بعد میگه عه دکتر بردی یادم رفت یهو بعد شروع میکنن هرهرهرخندیدن

خیلی بخدا سواد درست درمونم ندارن خودشون منگولن بقیه هم اسم میزارنبهشون میگم دکتر بردم فلان کردم قرص ...

نمیشه یه مرکز دیگه برد برای سنجش؟ رو اعتماد به نفس بچه تاثیر نداشته باشه این کارشون🥲، بی مسئولیتن چقدر

متوجه میشن .فرق بچه ای که خجالت میکشه با بچه ای ک نمیدونه رو تشخیص میدن

هیچی تشخیص نمیدن اونی که پارتی داره کلا سنجش نمیکنن امروز یه زنه اومد کاغذ قبولی گرفت رفت .همه هاج واج نگاه میکردیم بعدش متوجه شدیم پدره زنه شهید بوده بچشم بدون دیدن قبول کردن😏

هیچی تشخیص نمیدن اونی که پارتی داره کلا سنجش نمیکنن امروز یه زنه اومد کاغذ قبولی گرفت رفت .همه هاج و ...

سنجش بخاطر خود بچه است جانم

ب فرض اون بچه مشکل داشته باشه اگر رسیدگی نشه ضررش واسه بچه است

اگر فکر میکنی الکی میگن ک بچه رو خودت ببر کاردرمان تاییدیه بگیر ببر اموزش و پرورش

اون یه تکه کاغذ ارزشی نداره. مهم سلامت بچه است

مشکل داشته باشه هیچی متوجه نمیشه. بیشتر آسیب میبینه. پیگیر حل مشکل اش باش. حتی اگر اونجا اشتباه کردن شما ببر دکتر ک خیالت راحت باشه