2777
2789
عنوان

ارز دیجیتال

119 بازدید | 18 پست

لطفا ۷ر کس در باره ارز دیجیتال و بیت کوئین خبر داره بگه چه جوری و از کجا میشه خرید آیا زمان خرید الانه یا نه؟

مرد،it,s good to be important ..but it,s  more important  to be good....

این7رکس چی هست خدایی؟ ما یکی از فامیل هامون تو این کاره از صبح تا شب پای لب تاپ میگه خیلی سود میده 

یعنی اصلا ریسک نداره؟

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا استارتر دستش اشتباه خورده به حای هر کس نوشته ۷ رکس شما چرا اینجوری نوشتی؟

فکر کردم کلمه ممنوعه س سایته که استارتر ننوشته 

دیگه امتحان نکردم 

چون خیلی از کلمات اینجا فیل تره فکر کردم اینم جزء کلمات فیلت ر داره😐

بیا الان اومدم  ارسال نظر رو بنویسم دیدم عه خود کلمه فی ل تر هم ممنوعه 

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
فکر کردم کلمه ممنوعه س سایته که استارتر ننوشته دیگه امتحان نکردم چون خیلی از کلمات اینجا فیل تره فکر ...

فارکس هم بازار معاملاتیه و به شدت نیاز به اموزش داره 

بدون اموزش سود که هیچی ضرر هم میکنی اینو در حواب سوال اولت که از استارتر پرسیدی گفتم ❤️

فارکس هم بازار معاملاتیه و به شدت نیاز به اموزش داره بدون اموزش سود که هیچی ضرر هم میکنی اینو در حوا ...

متشکرم از جوابتون 💖

این7رکس چی هست خدایی؟ ما یکی از فامیل هامون تو این کاره از صبح تا شب پای لب تاپ میگه خیلی سود میده ی ...

ببخش این هر کس بوده اشتباه تایپی ...تایپ سریع گاهی اشتباه میشه

ببخش این هر کس بوده اشتباه تایپی ...تایپ سریع گاهی اشتباه میشه

نع عزیزم ببخشید چرا

من فکر کردم نوشتی فارکس و فکر کردم کلمه فارکس فیل تره و منم اینجوری نوشتمش 

نع عزیزم ببخشید چرامن فکر کردم نوشتی فارکس و فکر کردم کلمه فارکس فیل تره و منم اینجوری نوشتمش

فیل تره؟ یعنی چی

نه الان که وقت خرید نیست و اینکه شما بلد نیستید چرا میخپاین وارد این بازار شین؟

ممنون نمیخام بخرم فقط اطلاعات میخوام در این باره ارز دیجیتال