2777
2789

ادم یه کادو ساعت بده حدود ۱۰ میلیون به کسی که ساعت رولکس اصل استفاده میکنه وضعش خیلی خوبه زشته؟؟؟؟

قاضی اصلی خداست💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مهم بوجه ی خودته

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
چی اره

زشته

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

خودشون طلا فروشی دارن به خاطر همین طلا نگرفتم

خب برای ی قهوه ساز شارژی بگیر اگه اهل قهوه اس

بعضیا کلا هدیه براشون ارزشمنده،قیمتش مهم نیس

ساعت خوب خریدن خیلی سخته.ساعت هارو میشناسی؟

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴
پس اوکیه بهش کادو بدم اونو یا نه

من باشم ب بوجه ی خودم نگا میکنم

کاری ندارم طرف پولداره یا چی

کادو باید در بضاعت طرف باشه دگ

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
خب برای ی قهوه ساز شارژی بگیر اگه اهل قهوه اسبعضیا کلا هدیه براشون ارزشمنده،قیمتش مهم نیسساعت خوب خر ...

عزیزم من تحقیق کردن خیلی 

ساعت من دراوردی تو بازار زیاد بود گفتن برند امریکایی پولو باربارا هست در حد ۱۰ ۱۱ تومن 

ساعت ۱ ۲ تومنی هم بود ولی خب من نگرفتم 

بقیه ساعتا ۳۰ ۴۰ تومن بود خب خیلیه

قاضی اصلی خداست💚

من باشم ب بوجه ی خودم نگا میکنمکاری ندارم طرف پولداره یا چیکادو باید در بضاعت طرف باشه دگ

اره منم دقیقااال 

کادو برای مرد یا ساعت یا دستبند چرم دیگه نمیدونم چی بگیرم

قاضی اصلی خداست💚