2777
2789

خواهرمه مدرسه میره میگه من تابستون بیکارم نه باشگاه میرم نه هیچ دوستی دارم که بیرون برم نه کلاسی میرم حوصلم سرمیره تو خونه افسردگی میخوام برم داخل فروشگاهی چیزی کار کنم هم سرگرم میشم هم حقوق میگیرم ما مخالفیم بهش میگیم هم سنش کمه هم ممکنه صاحب کار مرد باشه هزارتا آدم مریض هست و اینکه ممکنه یه آشنا ببینه حالا خودش میره آگهی های کار داخل دیوار رو میبینه میگه یه جایی باشه چندتا دختر هم‌ باشه اشکالی نداره 

حالا نظر شما چیه؟ اصلا فکر نمیکنم کسیم قبولش کنه به خاطر سنش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه وارد اجتماع بشه تو یه محیط درست

قبولش میکنن سنش خوبه

ز کینه، کینه خیزد و از مهر، مهر...🩷✨️     ریشه داران را هراسی از هجوم باد نیست💕✨️   زمین گرده ، میچرخه و دقیقا میزارتتون اونجایی که یروزی یکیو قضاوت کردین🌚💜

بچه ها درس میخونه ولی علاقه ای نداره و به کلاس و باشگاهم علاقه نداره میگه همش الکیه من برم باشگاه که چی بشه پول واسه شهریه بدم اخرشم هیچ

میگه دوست دارم کار کنم

تو همه کشورای خارجی تینیجرا کار میکنن ،حالا کجا کار میکنن و شغلشون چیه ؟

گارسون ،فروشنده و .. کارهای این مدلی

تو یه پادکست گوش میدادم یه خانواده ایرانی مقیم کانادا این براشون تابو بود که بچه اشون تو استارباکس کار کنه 

ولی از خوبی هاش میگفتن 

که بچه مستقل میشه ، اینده شغلی بهتری داره و.........

women againt women:اینجا یاد میگیری

الان دیگه کار کردن سن و سال ندارهیک سال دیگه سنش قانونی میشه چه اشکالی دارهراجع به محل کارش تحقیق کن ...

خب جاییو نمیشناسیم خودش میگه داخل‌دیوار اگهی میزارن

ولی حتی اونام نوشتن سن از ۱۸ به بالا