2777
2789
عنوان

خانومای مشهدی...

195 بازدید | 24 پست

سلام خانومای مشهدی من تازه ساکن مشهد شدم وبا دکترای اینجا اصلا اشنایی ندارم ازیه طرفم اینجا غریبم ازخانوما کسی یه دکتر خانم خوب متخصص زنان میشناسه معرفی کنه؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام  خوشبحالت سلامدبه امام رضا خیلی برسونید ممنون 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

فاطمه توسلی عالیه‌از هر کی تو مشهد بپرسی میشناستش دخکتر زنان و رایمانو نازاییه منو دخترمو اون بدنیا اورده....‌ویزیتش بیستو پنج تومنه تو خیابونه پرستاره

مامان بزرگم همیشه میگفت:ننه خوشبختیتو جار نزن،نذار کسی بگه خوش بحالش،همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت🌼🌼🌼

خب خیلی خوش اوندی مشهد

بیشتر دکترای متخصص خیابان احمد آباد کارشون خوبه

فریده انصاری 

مرضیه لطفعلی زاده

سهیلا بخشی

از مـــادربزرگ پرسیـــدم:هیـــچوقت پدربزرگ برات ⚘“گل” ⚘خریـــد؟گفـــت:همـــه ی دامـــن هایی که برام خریـــد گلـــدار بود….🌷به همیـــن سادگی

فریده انصاری .مژگان دوگانی 

آدمک آخردنیاست بخند..آدمک مرگ همین جاست بخند..اآن خدایی که بزرگش خواندی..بخدامثل توتنهاست بخند..دست خطی که توراعاشق کرد..شوخی کاغذی ماست بخند..فکرکن دردتوارزشمنداست..فکرکن گریه چه زیباست بخند..صبح فردابه شبت نیست که نیست..تازه انگارکه فرداست بخند😄

دکتر زنان پروین تکلم چهارراه خیام

دکتر رویا نصیری احمد آباد خ عارف

دکتر مهدی ترک زاده بیمارستان رضوی

دوتای آخر واسه نازایی خیلی خوب ان 

فقر که از در خونه بیاد تو ایمان از پنجره میره بیرون. خدایا فقر رو تو هیچ خونه ایی راه نده😔😔😔
سلام  خوشبحالت سلامدبه امام رضا خیلی برسونید ممنون

سلام چشم حتمانایب الزیاره خواهم بود

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فاطمه توسلی عالیه‌از هر کی تو مشهد بپرسی میشناستش دخکتر زنان و رایمانو نازاییه منو دخترمو اون بدنیا ...

ممنون عزیزم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40