2777
2789
عنوان

شوهر مامانی

289 بازدید | 36 پست

چکارش باید کرد؟ 

هروز هر ساعت یا زنگ میزنن بهمن یا بهم پیام میدن اینقدر کع براش مهمه اون ناراحت نشه من اگر خودمو بکشمم واسش مهم نیست هیچکاری نمیکنه میره میشینه تلویزیون میبینه یام میگه خسته شدم از دستتون باهم کنار نمیاین درصورتی ک من کاری نمیکنم که بخام حرفی بشنوم 

میخام جدا شم ازش 

تو عقد نشناختیش؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت میگه با مادرش کنار نمیای یا مادرش میگه

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

نه بدتر شدن هم اون هم مامانش مامانش بخاطر نبودن اون همش منو اذیت میکنه همش میگه من گریه میکنم این نی ...

وا خاک بر سررر. مهریه داری پشتوانه ت باشه؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

این پول نداره مهریه بده اصلا

چیزی به نامش نیست؟ خـونه؟ ماشین؟ 

پیش مشاور رفتم میگ نمیتونی کاری بکنی مامانش هست ب شوهرم میگم همش منو ناراحت میکنه اخلاقش بده میگا من ...

اگه سن مادرشوهرت بالاس یه ذره تحمل کن مسافر امروز فرداس ولی اگه نه بشین با شوهرت صحبت کن بگو تحمل این اخلاقات برام سخته اگه زندگیمونو دوس داری خودتو اصلاح کن 

لایک نکن 🤨