2777
2789
اگه نهار شام بزاره حتما میشم😂😂😂

سعی کن خورشت میزاری دو وعده ای بزاری اول هفته و اخر هفته بخورید اینطوری یکم فکرت راحت تر میشه

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

میشه لطفا به غیر از این خوراکی که گفتی، بقیه غذاهاتون که رژیمیهچطوری درست میشن؟ دستورشون رو میخوام🙏 ...

عزیزم ببخشید دیر ریپلای زدم

من همه چیو ابپز یا گریل میکنم عزیزم

کار خاصی نمیکنم و کلن آشپزی بلد نیستم

ابزارهای من برای آشپزی، قابلمه، زودپز، ماهیتابه رژیمی هست

فیله مرغ ، ماهی و گوشت رو با ادویه و پیاز که مزه دار کردم ابپز میکنم

و سبزیجات باید کنار غذام باشه

بروکلی، قارچ، نخود فرنگی، ذرت، هویج، کلم پیچ، گل کلم، فلفل دلمه، کرفس و … اصولن سه چهار نوع سبزیجات کنار غذام هست

تمام غذاهام بدون روغن هست و اگر استثنائن بخام کمی روغن استفاده کنم روغن کنجد هست

ماکارونی و انواع برنج ها بدون روغن

مواد داخل ماکارونی ترکیب سویا و گوشت چرخ شده و باقی چیزهاس

برنج قهوه ای مصرف میکنم و همیشه دو سوم برنجم یا حبوبات هست یا سبزی یا لوبیا سبز 

حتمن در طول روز یک وعده حبوبات از قبیل نخود، لوبیا قرمز ، سفید، چیتی، عدس و ماش دارم

ماست یونانی مصرف میکنم و اصولن ماست رو با اسفناج یا خیار یا کدو و گردو و پودر آویشن یا پونه مزه دار میکنم

اینها به ذهنم رسید 

اگر سوالی بود در خدمتم عزیز دلم

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.