2777
2789
عنوان

توروخدا هرکی میتونه بره خون بده

293 بازدید | 23 پست

خواهش میکنم ازتون هرکی میتونه خون بده بره بده بندر عزیزم هم استانی های عزیزم نیاز شدید به خون دارن دلم داره میترکه از این غم حداقل دیگه آمار فوتی ها بیشترشده 

من دیشب رفتم ..

ولی ی پیج هنرمند مردمی و معتبر گفت فعلا کافیه ..

هیچی از اینا بعید نیست ...خون بدین و بدن به عن زه .

از بومی ها اون منطقه باید پرسید ...

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بالای ۲۰۰ نفر فوتی بوده

از منبع موثق میگی؟

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

میگفت از شدت ضربه اونایی که مثلا زخمی شدن دست پا قطع شده و چشما در اومده

اره اینقد زیاد که درست نمیگن چیزی

شوهرمن همیشه با ماشین خودش میرفت دیروز نبرد با سرویس رفت ماشین کلی از همکاراش داغون شده شیشه کانکس ریخته روشون 

اره اینقد زیاد که درست نمیگن چیزیشوهرمن همیشه با ماشین خودش میرفت دیروز نبرد با سرویس رفت ماشین کلی ...

شوهرت الان حالش خوبه؟

هوا بیشتر گرم شده با اون دود و آتیش؟؟

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی