2777
2789

من مام بدون آلومینیوم نیوا میزنم خوبه ( حالا ضرر داره نداره اینارو دیگه نمید‌ونم ) گاهی زینک اکساید هم میزنم ( باز نمی‌دونم ضرر داره یا نه ) 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
هر روز لباس عوض میکنم خدا شاهده

شیو هم کنی زود ب زود بو نمیگیری، اها ادویه هم کم مصرف کن بخصوص فلفل و ادویه های تند 

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم جدیدا مام آمبرلا میزنم اما بنظرم مام خارجی خیلی بهترهمخصوصا مام قارچی داو

آره تعریفشو شنیدم

من کلا مام باز هستم😂😂😂 اطلاعاتم در این زمینه زیاده

خانواده سالم یعنی خود خوشبختی. بقیه چیزها رو با تلاش میشه درست کرد. #تلنگر به خودم       اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

این مدلیشو بخری عالیه یه مدل دیگش یکم بزرگتره بدرد نمیخوره

رنگ آبیش بهتر و پر فروش تره

خانواده سالم یعنی خود خوشبختی. بقیه چیزها رو با تلاش میشه درست کرد. #تلنگر به خودم       اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

من مام بدون آلومینیوم نیوا میزنم خوبه ( حالا ضرر داره نداره اینارو دیگه نمید‌ونم ) گاهی زینک اکساید ...

چ عالی بدون آلومینیوم بدن وتیره نمیکنه میشه عکسشو بفرستین

برای شادی روح پدرم صلوات🖤

بچها یه کانال لوازم آرایشی و بهداشتی زدم ایتا با قیمت مناسب و کیفیت عالی لطفا عضو بشید.به این آیدی پیام بدین عضوتون کنم نمیشه لینک فرستاد.

لطفا حمایت کنید ممنون میشم دخترا🌸😊

@mahroo_buti

شیو هم کنی زود ب زود بو نمیگیری، اها ادویه هم کم مصرف کن بخصوص فلفل و ادویه های تند

لیرز رفتم خواهرم 

ولی هر دفعه میرم حمام ژیلت رو پوستم میکشم

و پیاز و سیر فلفل نمیخورم

زردچوبه و نمک تو غذا میریزیم و فلفل سیله

چرا تاپ بده ؟

چون پوست به پوست مالیده میشه و بیشتر عرق میکنه و همینطور چون بدون آستینه عرق که میکنی دیگه بو بیشتر معلوم میشه ، لباس نخی گشاد خیلی بهتره تجربه خودمه البته 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
لیرز رفتم خواهرم ولی هر دفعه میرم حمام ژیلت رو پوستم میکشمو پیاز و سیر فلفل نمیخورمزردچوبه و نمک تو ...

پس هرچی هست از داخل بدنته نه لباس و پوستت.

البته شایدم همکارت حرف الکی زده! 

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
تنبلی تخمدان دارم و کیست سینه بنظرت اثر داره؟

بله متاسفانه تاثیر داره.