2789

من پنج هفته دوروز رفتم سنو گفت فقط یاک حاملگی هست دوهفته دیگه بیا من گذاشتم هشت هفتم کامل بشه فردا بعد برم بنظرتون تشکیل شده الان خیلی استرس دارم یه هفته ای هم میشه علائم بارداریم کمتر شده هنوزم هست ولی کمتر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله ۸هفته خوبه

تشکیل شده انشالله

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
یعنی میشه دکتره بدجوری منو ترسوند گفت احتمال پنجاه پنجاه تشکیل بشه بارداری خوبی نیست سه هفته س من اس ...

عزیزم توکلت به خدا باشه ان شاءالله فردا صدای قلب کوچولوش رو میشنوی.

هرروز سوره حجرات رو بخون برای حفظ و سلامتی جنین خوبه. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
بله تا الان تشکیل شده استرس نداشته باشن این که میگی علائمت کم شده از استرس و تلقین

هفته هفتم حالتام خیلی شدید بود این هفته خیلیی کمه بعد هی مطالبو میخونم میگن کم شدن علايم یعنی پوچ باشه😭

هفته هفتم حالتام خیلی شدید بود این هفته خیلیی کمه بعد هی مطالبو میخونم میگن کم شدن علايم یعنی پوچ با ...

خودم من هفته ۶خونریزی شدید داشتم فک کردم بچه سقط شده و مثل شما فک میکردم علائمم کلا از بین رفته باور کن تلقین 

گلم زود رفتی من ۸ هفته کامل شد رفتم یعنی دیروز بهترین لحظه ی عمرم بودانشالله به امید خدا قلب نی نی ک ...

اولین بارداریمه تجربه نداشتم بعد من تنبلی تخمدان داشتم اصلا انتظار نداشتم حامله بشم یه مدت دردشکمو پهلو داشتم‌رفتم دکتر گفت اگه حامله نباشی عفونت اداراری منم مطمئن گفتم نیشتم چون هنوز تایم پریودم مونده‌بود یه عالمه قرص خوردم بعد که مثبت‌بود بیبی چکم ترسیدم قرصا اثر داشته باشن واسه همینا زود رفتم سه هفتس من استرس میکشم