2777
2789
عنوان

خانما کسی هست تو بندرعباس با بچه کوچیک تواین هوای آلوده مونده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 31 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سمت اسکله میشینی؟؟اتیش هم تقریبا مهار شده بنظرم بمون اگر باز انفجار رخ داد برو البته اون موقع هم شلو ...

نه خودشهریم

خدایا شکرت بخاطر همه ی نعمت هات❤️💙🙏.                   این کاربری ششم منه☺️
سمت اسکله میشینی؟؟اتیش هم تقریبا مهار شده بنظرم بمون اگر باز انفجار رخ داد برو البته اون موقع هم شلو ...

خود شهریم اماالان کاملاهوای بندرعباس آلودس. باد تمام دود رو از اسکله اورده تو شهر

خدایا شکرت بخاطر همه ی نعمت هات❤️💙🙏.                   این کاربری ششم منه☺️
خود شهریم اماالان کاملاهوای بندرعباس آلودس. باد تمام دود رو از اسکله اورده تو شهر

من خودمم بندرم

اره الوده اس هوا

اگر سختت نیست برو یکوقت یک درصد دیدی به بقیه کانتینر ها گرفت شهر شلوغ شد

البته من نمیرم ولی شما بچه کوچیک داری برو 

حالا اشکال نداره جوش نزن بزار دوتا فحش هم بخورن نترس نهایت بیشتر اختلاس میکنن مسئولین نیاز نیست غمشو ...

من جوش نمیزنم ‌.فقط میگم نفرین بکنی هیچی نمیشه ولی  دعا برا آرامش خانواده های آسیب دیده باعث ارسال فرکانس و انرژی مثبت میشه برا اون ها.

وخدایی که در این نزدیکیست

من جوش نمیزنم ‌.فقط میگم نفرین بکنی هیچی نمیشه ولی دعا برا آرامش خانواده های آسیب دیده باعث ارسال ف ...

نفرین نمیکنن خودشون خالی میکنن خودشون خانواده اسیب دیده ان دیگه تو همین بندریم ما هم 

ایشالله که آتیش خوب مهار میشه اوضاع درست میشه 

نفرین نمیکنن خودشون خالی میکنن خودشون خانواده اسیب دیده ان دیگه تو همین بندریم ما هم ایشالله که آتیش ...

با نفرین کردن وانرژی منفی فرستادن خالی  کسی خالی نمیشه . کلمات انرژی  دارن. پس بهتره انرژی مثبت بفرستیم که تاثیر خولی هم داشته باشه.

وخدایی که در این نزدیکیست