2777
2789
عنوان

اگه یه خواستگار براتون بیاد که بچه دار نمیتونه بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 42 پست
من واقعا نمیتونمدر خودم نمیبینمبه نامزدمم گفتم من بعله عقد رو وقتی میدم ک نامه بیاری رفتی لوله بستی� ...

نمیدونستم. خیلی خوبه واقعا😂

میدونستم میتونن ببندن که بچه دار نشن اما فکر نمیکردم بتونن بازش کنن باز

زندگیم فقط دو حرف خواب خواب..!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از حس مادری ک نمیشه گذشت و از نینی خوشمزه هم نمیشه گذشت ولی با این شرایط و اوضاع جامعه بچه نباشه بهتره

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

کاش همچین موردی خاستگار من بود ای خدا

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
این حس دختر خانم زودگذره و بعدا احتمال اینکه پشیمون بشه بالاست

صدرصد پشیمون میشه. یه اشنا داشتیم بچه دار نمیشد رفت خاستگاری یه خانم بهش گفت بچه دار نمیشم خانمه خیلی هم استقبال کرد و گفت مهم نیست برام .ازدواج کردن بعد از یکسال خانمه ناسازگاری و پرخاش شروع کرد که من بچه میخوام. خیلی دکتر رفتن و دنبال درمان اما نشد .خانمه قبول نکرد بچه از پرورشگاه بیارن.جدا شد از اقاهه . الان خانمه مجدد ازدواج کرده از همسر جدیدش هم بچه دار نمیشه