2777
2789
عنوان

شده حس کنید بچتون تودرس خنگه

224 بازدید | 30 پست

من بچم خیلی باهوش بود از نظرخودم وخیلی اطرافیانم ولی الان سر دوتا کلمه یادش نمی‌مونه البته هرچی غیر درس باش سریع حفظ می‌کنه ولی الان کلاس می‌ره خیلی عذابم میده امروز کلی خودمو زدم خستم خواهشن سرزنش نکنید من توزندگیم ته هرچی تلخی کشیدم از ازدستدادن عشق  ازدستدادن بچه نه ماهه بگیر تا هرچی فکرشو کنید من خستم خیلی خستم من تای قدمی ی مریضی بد رفتم هنوز استرس دارم همش چکاب میشم مگ من چقدر میکشم زورم دیگ ب قلبه شکستم ک بارها تیکهاشو وصله کردم نمیرس خوردوخاکشیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخاطر دوکلمه احساس میکنی خنگه؟ 

منم وقتی دخترم کلاس اول بود همین حسو داشتم ولی الان ماشالله خیلی باهوشه

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

عزیزم بچه‌ی خنگ نمیگم وجود نداره

ولی تعدادشون خییییییییلیییی کمه

اکثر بچه‌ها مشکلات یادگیری دارن ک با تمرینات خاصی درمان میشه

مثلا اختلال داره یا ضعف در حافظه‌ داره یا.. 

این رو بزن توی ایتا آبی که شد برو توی کانالش

مشاور کانال راهنماییتون میکنه دقیقا که باید چه تمریناتی انجام بدین خیلیا نتیجه گرفتن

Taraghi_kudak@

دلم میخواد روح بزرگی داشته باشم فراتر. از زمین و زمینیان....
بچه منم همینه

چیکار می‌کنی من دیگ اعصاب این ی قلمو ندارم 😭😭😭😭دیگ حتی دوسشندارم منی ک عاشقش بودم علاقم کمرنگ میش داره بهش نمیزام خار ب پاش بره میگه آخ جون من درمیاد ولی احساسم بهش عوض شده

چیکار می‌کنی من دیگ اعصاب این ی قلمو ندارم 😭😭😭😭دیگ حتی دوسشندارم منی ک عاشقش بودم علاقم کمرنگ می ...

عزیزم کلاس چندومه چن سالشه اول اینو بگو

منتظرم دوباره مامان بشم  دعام کن دوست خوب من.. یه گل دختر دارم عاشقشیم  الان تو اقدامم برای نی نی دوم اگه خدا صلاح دید 🥺 بهم بده

حدود 6سالش یه ب وت وث رو همش قاطی می‌کنه هم بچها یاد گرفتن خیلی خستم

شعر الف تا ث رو براش بذار

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

بخاطر دوکلمه احساس میکنی خنگه؟ منم وقتی دخترم کلاس اول بود همین حسو داشتم ولی الان ماشالله خیلی باهو ...

من ضعیفم من تازه بدترین چیزارو گذروندم چرا 12تابچه دیگ یاد گرفتن منی ک روزی هزار بارتمرین کردم یاد نگرفته من دیگ راونم نابود شده

حدود 6سالش یه ب وت وث رو همش قاطی می‌کنه هم بچها یاد گرفتن خیلی خستم

همه بچه ها همینن تو این سن بعد راه میوفتن

چقدر دنبال بزرک کردنی و همه چیو بهم ربط دادی 

بیچاره بچه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.