2777
2789

من دوستی ندارم به همین خاطر اینجا حرف میزنم

یکساله تو رابطم اما سه ماهی میشه زنگ و بیرون رفتن ما خیلی کم شده مگه باهاش حرف بزنم بگم اینه مشکلمون که اونم یبار بگه بیا بیرون باز برمیگرده سر همون خونه اول

بهم محبت کلامی خیلی داره دوست نداره کات کنیم میگه بیکارم حوصله ندارم بخاطر اینه کلا هیجا نمیرم درصورتی دیدم بیرون رفته نمیدونم من گرفتارم تو درک نمیکنی

واقعا موندم چیکار کنم اعصابم بهم ریخته چندبار خودمم زنگ زدم چندبار گفتم بیا بریم ببرون فایده نداشته 

بحث خیانتم قسم جون مادرش میخوره نمیدونم 😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جون دلم سری ک درد نمیکنه دستمال نمیبنده

چرا با پا گذاشتن تو ی رابطه بی سرانجام واس خودت دغدغه درست میکنی؟! 

اگ قصدتون ازدواجه هرچه زودتر رسمیش کنید 

وگرنه با احساسات خودت بیش ازین بازی نکن 

تو نباید خودتو ب پارتنرت یادآوری کنی... 

اینو روزی هزار بار از خودم میپرسم میگه من گرفتارم اعصابم خرابه مگه آدم وقتی که عاشق میشه نمیره پیش ط ...

من خودمم عاشقم حس تورو درک میکنم ولی تنها علاقه ی تو کافی نیست عزیزم بلید طرفت هم سمتت بیاد 

خودت اگه زندگيتو باور نكنی كی ميخواد بياد واسه آرزوهات بجنگه؟!✨️روياهاى بزرگ، شروع هاى كوچیکى دارن🩷متعهد🫀

عزیزم 

توام برو بیرون یانرفتی هم زنگی چیزی زد بگو با دوستام بیرونم ی جوری رفتار کن ک نیازمندش نیستی بامرد جماعت باید این کارو کرد خخخ😑

گرنگهدارمن آنست که من می دانم شیشه را دربغل سنگ نگه می دارد.. 🌱

جون دلم سری ک درد نمیکنه دستمال نمیبندهچرا با پا گذاشتن تو ی رابطه بی سرانجام واس خودت دغدغه درست می ...

میدونی من منطقی باهاش حرف میزنم میگه غر میزنی تو اعصابمو بهم میریزی بدتر بعد باز میگه نه حق باتوعه 

شرایط ازدواجم میگه شرایط ندارم فعلا

بعد میگه امروز بیا همو ببینیم باهم حرف بزنیم بنظرت برم؟

خودم الان هفته ای یه بار فقط هم و میبینیم چون هردومون شاغلیم 

خودت اگه زندگيتو باور نكنی كی ميخواد بياد واسه آرزوهات بجنگه؟!✨️روياهاى بزرگ، شروع هاى كوچیکى دارن🩷متعهد🫀

اگه آدم درستیه و واقعا همو میخاین ازدواج کنین، تو رابطه دخترا خیلی بیشتر آسیب میبینن ، الان رو ببینین شما ناراحتی ، ولی ایشون راحته  و طبیعیه براش ..‌ منکه متاهلم دارم میبینم خانما حساس ترن تا آقایون رو هوا نمیگم ... تاهل خوبیش اینه تعهد هست مسئولیت هست ، حتا اگه خانم اذیت بشه طرف باید رسیدگی کنه به درد خانم، ولی رابطه نه ،، تهش اینه که نمی سازن و کات ..‌ اینطوری روحیه ها از دست میره 

اگرم آدم خوبی نیس بیخیالش ، اعصابتونو از سر راه اوردین مگه ،،،

میدونی من منطقی باهاش حرف میزنم میگه غر میزنی تو اعصابمو بهم میریزی بدتر بعد باز میگه نه حق باتوعه ش ...

آخه منطقی چه حرفی میزنی باهاش؟ 

بهش میگی منو ببین واسم وقت بذار بهم توجه کن

اینا میشه گدایی محبت. اینطوری فقط روز ب روز ازت دورتر میشه.