2777
2789
عنوان

فردا میخوام برم ازمایش بارداری بدم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 2010 بازدید | 94 پست
ای وای الهی😞اره ماه اخر خیلیییی سخت میگذره ولی بازم سعی کن بخوابی چون واقعا بعد از زایمان تا مدتها ...

چشم حتما مرسی که گفتی سعی میکنم زیاد راه برم.😍😍

کاش اینایی که میخوان آدم رو به زور ببرن بهشت زودتر بمیرن برن بهشت😒

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام بچه ها جواب ازمایشم رو گرفتم منفی بود 😟😟😟😟😔

اخی عزیزم توکلت بخدا باشه .ما بنده ها واقعا صلاح خدا رو نمیدونیم .حتما حکمتی توش بوده 

باید خودمون رو اینطوری اروم کنیم وگرنه سخت میگزره .

ببین بهتره دیگه سعی  کنی  کمتر بهش فکر کنی .درسته سخته ولی کسایی بودن که کلی پیگیر بودن و انواع روش های باروری رو رفتن ولی زمانی که کلا بیخیال شدن خدا بهشون بچه داده .سر خودتو گرم کن حتما یه کلاس ورزشی برو .بودن افرادی که با تحرک زیاد و کلاسای ورزشی باردار شدن شاید اینا روش های خنده داری باشه برای بارداری ولی تجربه نشون داده وقتی بیخیال باشی انگار بدنت امادگی بیشتری رو برای بارداری پیدا میکنه 

😔

لکسی جون باور کن از دیروز به یادت بودم

الان‌گفتم بیام ببینم چی شد جواب آزمایش

دوست گلم از ته دلم دعا میکنم خدا زودتر دامنتو سبز کنه

کاش اینایی که میخوان آدم رو به زور ببرن بهشت زودتر بمیرن برن بهشت😒