2777
2789
عنوان

فردا میخوام برم ازمایش بارداری بدم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 2010 بازدید | 94 پست
من ۲۳سالمه نشونش رو نمیدونم بخدا رفتم سونو دکتر بهم گفت

ایشالله که نتیجه ی تستت مثبته. ❤️❤️❤️

دوست دارم تمام اطرافیانمو سرحال و خوشحال کنم. خدا رو شکر از همه چیز راضیم اما پای غیبت راجع به جاری هم هستم😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره عزیزم سزارین میشم.والا خواب ندارم فعلا به خاطر دردام  خوابم کم شده پدر کشتگی دارم شبا د ...

ای وای الهی😞اره ماه اخر خیلیییی سخت میگذره

ولی بازم سعی کن بخوابی چون واقعا بعد از زایمان تا مدتها نمیتونی خوب بخوابی😥مخصوصا اگه دخترت مثل وروجک من باشه😫

راستی عزیزم روز اول زایمان هم خیلی راه برو،نتیجشو فرداش میبینی

❤اومدی تا بره فصل دیوونگی🌼شدی آرامش کل این زندگی❤
ای وای الهی😞اره ماه اخر خیلیییی سخت میگذره ولی بازم سعی کن بخوابی چون واقعا بعد از زایمان تا مدتها ...

میشه منم ببینم این روزا رو 😔😔😔

💑♡💏♡👪
بچه ها من برم بخوابم که فردا باید زود بیدار بشم تست بزنم اگه مثبت شد برم ازمایش بدم 😘😘مرسی که اومد ...

برو عزیزم ایشالا فردا خوش خبر میای😙😙😙😙

❤اومدی تا بره فصل دیوونگی🌼شدی آرامش کل این زندگی❤
میشه منم ببینم این روزا رو 😔😔😔

عزیزم ان شالله که باردارید میشه منم ریپلای کنید جواب ازمایشتون رو ببینم 

ولی اگه حتی یه درصد هم باردار نبودید حتما صلاحی بوده که ما بنده ها بی اطلاعیم 

ولی برات صلوات فرستادم که باردارید باشید ان شالله 

سلام بچه ها من بی بی چک زدم الان باز مثبت شد اما کمرنگ ؟اگه باردارم چرا پررنگ نمیشه بی بی چکم و اگه نیستم چرا منفی نمیشه ؟اثر آمپول نرفته ؟امروز تا قبل ظهر میرم آزمایش میدم ساعت ۵جوابشو میگیرم میام بهت میگم دعا کنید

💑♡💏♡👪