2777
2789

۱۶روز از امپول اچ سی جیم میگذره و از روز ۱۱امپول بی بی چکم مثبت میشه امروزم زدم مثبت شد اگه فردا هم بشه میرم ازمایش میدم...به نظرتون هنوز اثر امپول تو بدنم هست؟

💑♡💏♡👪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا از دهنت بشنوه😔

عزیزم ناراحت نباش انشالله الان نی نی تو دلت هست😍

چند وقت منتظری گلم؟؟

تو معجزه خدا تو زندگی منی❤خدایا خودت مواظب نی نی من و همه نی نی ها باش و هرکس آرزوی نی نی داره دامنشو سبز کن (آمین)❤

نه عزیزم مبارکه بارداری برای من و یکی از دوستان که با شما توی این ماه آمپول زدیم و بی بی هامون هاله انداخته دعا کنید من روز ۱۴ بعد از آمپولم نسترنی روز ۱۵ و شما ۱۶ خیلی جالبه امیدوارم هرسه فردا بی بی مون مثبت بشه و بریم آز بدیم حتما اطلاع بده عزیزم من تاپیکتو چک میکنم فردا

لِلَّهِ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ يَخْلُقُ مَا يَشَاء يَهَبُ لِمَنْ يَشَاء إِنَاثًا وَيَهَبُ لِمَن يَشَاء الذُّكُورَ(از آن خداست فرمانروایی آسمانها و زمین هر چه بخواهد می آفریند به هر، که بخواهد دختر می بخشد و به هر که بخواهد پسر می بخشد)أَوْ يُزَوِّجُهُمْ ذُكْرَانًا وَإِنَاثًا وَيَجْعَلُ مَن يَشَاء عَقِيمًا إِنَّهُ عَلِيمٌ قَدِيرٌ(و یا هم پسر دهد و هم دختر و هر کس را بخواهد عقیم می گرداند، زیرا او دانا و تواناست) سوره شوری آیه ۴۹ و ۵۰