2777
2789
عنوان

اسباب کشی دارم نمیدونم چیکارکنم

72 بازدید | 5 پست

سلام اسباب کشی دارم ولی فعلا کارتن ندارم امروز دخترکوچولوم خونه نیست میخوام از یه طرف شروع کنم ولی نمیدونم باید چکارکنم میشه راهنماییم کنید؟

من سه بار زایمان داشتم و پنج فرزند ازدست دادم و الان یه دختر گل دارم لطفا برای سلامتیش واینکه خدا یه داداش بهش بده دعاکنید.متشکرم 

از وسایل برقی شروع کن ،کارتون بزن بعد وسایل آشپز خونه فقطمورد نیاز چند روزت رو کنار بزار 

بعد آشپزخونه اتاق رو جمع کن لباس اینا 

پذیرایی هم وسایلش معلومه 

بعد اسباب کشی کم کم اول وسایل حال رو ببر یچین بعد اتاق در آخر آشپزخونه 

میشه برای سلامتی دخمل نازم  یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم  🤲

کارتون هایی که درست میکنی همه جاش رو با ماژیک شماره بزن بعدش حتما یک برگه بردار شماره ها رو بنویس 

مثلا شماره یک فلان و فلان توشه .

کیسه زباله بزرگ و ضخیم بگیر لباس ها و چیزهای پارچه ای که خراب نمیشن رو لای بقچه بپیچ بزار توش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از وسایل برقی شروع کن ،کارتون بزن بعد وسایل آشپز خونه فقطمورد نیاز چند روزت رو کنار بزار بعد آشپزخون ...

چشم ممنون ک گفتی عزیزم

من سه بار زایمان داشتم و پنج فرزند ازدست دادم و الان یه دختر گل دارم لطفا برای سلامتیش واینکه خدا یه داداش بهش بده دعاکنید.متشکرم 
کارتون هایی که درست میکنی همه جاش رو با ماژیک شماره بزن بعدش حتما یک برگه بردار شماره ها رو بنویس مث ...

چشم اینجوری راحتره شماره گذاری ممنونم