2821
2789
عنوان

سوال لباسی

467 بازدید | 16 پست

من تا حالا لباس مجلسی نپوشیدم نمی دونم

کسی که سایز بالاتنه ش خیلی کوچیکه میتونه همچین لباسی بپوشه؟ کاپ مخصوصی چیزی توشون هست؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قشنگ میشه با دوتا اسفنجی حلش کن 😉😉😉

در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))

سوتین بی بند بخر 

در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))
ن عزیزم ،منم سینم.کوچیکه،اصلا جالب دیده نمیشه!!

واقعا؟شما امتحان کردین این مدلو؟

والا خودمم بعید میدونم. ولی تنها لباسیه که انقد ازش خوشم. اومده. دیدمش گریه م گرفت

آره میشه خواهر من لاغره ولی هفته پیش توی مراسم عقدش یه همچین چیزی پوشید...البته بازم باید بپوشی وامتحان کنی...اگه میخوای اینترنتی خرید کنی اینکارو نکن حتما برو بازار خودت بپوش ببین چجوریه....

مهربانی تورا زیباترین فرد درجهان میکند فرقی نمیکندظاهرت چگونه باشد☺

اتفاقا دکلته برای اونایی ک سایز بزرگ هستن زشت میشه چون هی میفته بیرون ولی سایز کوچیک دکلته بپوشه اکی هست

ازقیافه ملت معلومه که دیگه هیچکی نمیدونه قضیه چیه،همه باتعجب زنده ان

منم بالاتنه ام لاغره تقریبا، لباس اینطوری دوختم خیلی بهم اومد. البته دکلته ش یه کم پوشیده تر بود یعنی تا جایی که اذیتم نکنه به زیر بغلم نزدیک بود

آرزویت را برآورده می کند، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند.