2777
2789
عنوان

ثبت نام امتحان نهاییا شروع شده❓❓

126 بازدید | 15 پست

سلام من پشت کنکوریم خواستم بدونم ثبت نام برای امتحان نهایی شروع شده؟ و اینکه می‌بایستی یازدهم و زمین شناسی را هم ترمیم کنیم یا اینکه ترمیمش اجباری نیست

هزینه کل دوازدهم تجربی میشه 700 تومن؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از 31ام فروردین تا 10 اردیبهشت فرصت ثبت نامه اگر اشتباه نکنم. هر درس 70 هزارتومن 

🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋................... آدما عوض نمیشن فقط هویت اصلیشون فاش میشه.... try and fail but don't fail to try.......................... با هرکی مثل خودش................................................

داره تموم میشه ثبت نامش

تو تازه میپرسی شروع شده؟😂😐

ثبت نامش ا اردیبهشت شروع شد

۱۰اردیبهشت هم تموم میشه

درسای یازدهمو نیازی نیست ترمیم بزنی

اگه‌نظام قدیمی باید زمین رو امتحان بدی

اگه نظام جدیدی با جای زمین باید سلامت و هویت رو امتحان‌بدی

اگه نظام قدیمی باید9تا امتحان بدی،هردرس۷۰هزارتومن میشه۶۳۰هزارتومن کلش

اگه نظام جدیدی باید۱۰تا امتحان بدی،هردرس۷۰هزارتومن میشه۷۰۰هزار تومن کلش

شروع شده و ترمیم یازدهم و زمین نداری و فقط دوازدهمه هزینه هر درس هم ۷۰۰ تا ۹ ام بیشتر مهلت نداره

مطمئنین یازدهم ترمیم نداره؟ چون 6 تا درس یازدهم رو زده بود

🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋................... آدما عوض نمیشن فقط هویت اصلیشون فاش میشه.... try and fail but don't fail to try.......................... با هرکی مثل خودش................................................

اوکیشما تجربی هستید؟

آره تجربی ام

داره تموم میشه ثبت نامشتو تازه میپرسی شروع شده؟😂😐ثبت نامش ا اردیبهشت شروع شد۱۰اردیبهشت هم تموم میش ...

شما تجربی هستید؟

با معدل 19 و میانگین 30 درصد کنکور چی میشه قبول شد؟

با معدل 19 و میانگین 30 درصد کنکور چی میشه قبول شد؟

بستگی به میانگین درصد کنکور هم داره ولی اگه اونم خوب بزنی میگن رشته های تاپ و میاری