2777
2789
عنوان

دل انگیز ترین لحظه در حرم امام رضا

120 بازدید | 9 پست

وقتی بود که با مامانم کنار حوض رو به حرم توصحن آزادی نشسته بودیم

الان توی تلویزیون یه لحظه صحن آزادی رو دیدم 

تو خیالم رفتم به اون لحظه و نفس کشیدمش

آخ امام رضا جانم حرمت برام مأمنه💚 حسیه که وصف ناپذیره هرچقدر بگم باز ذره ای ازش رو نتونستم بگم

تنها دلیلی که اینجا مینویسم چون نمیخوام شیرینی این لحظه یادآوریش هم از دست بدم بلکه بعد با خوندنش هم دوباره غرق لذت بشم

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

یا امام رضا بحق جوادت قسم حاجت منو بده منم خیلی دوست دارم برم حرم

منتظرم دوباره مامان بشم  دعام کن دوست خوب من.. یه گل دختر دارم عاشقشیم  الان تو اقدامم برای نی نی دوم اگه خدا صلاح دید 🥺 بهم بده

چقدر حس خوب انشالله قسمتت بشه بازم برین

منم آرزومه بتونم برم پابوس آقا هرجا یه عکس از حرم میبینم ناخوداگاه اشک از چشمام جاری میشه 

با وجود اینکه مشکلات زندگی انقدر بهم فشار آورده که از عالم وآدم بریدم باز فقط دردو دل با امام رضاست که آرومم میکنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا امام رضا بحق جوادت قسم حاجت منو بده منم خیلی دوست دارم برم حرم

حاجت روا بشید ان شإالله

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیه 

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

چقدر حس خوب انشالله قسمتت بشه بازم برینمنم آرزومه بتونم برم پابوس آقا هرجا یه عکس از حرم میبینم ناخو ...

اخی شمام مثل منی که🥺 منم نقطه ضعفم امام رضاست یعنی عکس حرمشو ببینم دست خودم نیست اشکام جاری میشه

و چه خوب که امام رضا دوای هر دردیه

پارسال با کوهی از مشکل و غم و گرفتاری که هر یکیش یه نفرو از پا درمیاره رفتم پابوس آقا اونقدر حرمش حالمو خوب کرد غصه هام یادم رفت. برات از خدا همین زیارتو همین عبادتو طلب میکنم ان شإالله به زودی قسمتت بشه و گوشه ای از کرامت آقا علی بن موسی شامل حالت

میدونی خداوند فرمودن در زیر سقف آسمان کاری انجام نمیگیره مگر به خواست امام رضا علیه السلام ؟ هرچی میخوای از امام رضا بخواه شاید بخاطر همینه که لطفش محدودیت نداره

یا امام رضا خودت بطلب🥺کمکم کن با دل خوش بیام زیارتت یا ضامن اهو

چیزی ک میخواستم قبول نشدم ولی راضیم به رضای خدا💚تمام زندگیم فدای امام حسین💚میشه برای قبولی من در رشته موردعلاقم دعا کنین💚اگه دعا کردین بهم بگین بعد کنکورم براتون جبران میکنم💚

اخی شمام مثل منی که🥺 منم نقطه ضعفم امام رضاست یعنی عکس حرمشو ببینم دست خودم نیست اشکام جاری میشهو چ ...

الهی قربونت برم ممنونم از دعای خیرت 

شاید باورت نشه ولی با همین پیام شماهم اشکام جاری شد دلم پراز درده احساس خفگی دارم حس میکنم تو دنیا فقط امام رضاست که میتونه کمکم کنه 

فقر و مشکلات زندگی خیلی بهم فشارآورده تنها وبی کس بایه بچه مریض به بن بست رسیدم 

حالروحیم داغونه جسمم بیماره 

دلت پاکه خواهر برام دعاکن الهی امام رضا ضامن خوشبختیت بشه

الهی قربونت برم ممنونم از دعای خیرت شاید باورت نشه ولی با همین پیام شماهم اشکام جاری شد دلم پراز درد ...

حالتو میفهمم درک میکنم بشین زیارتنامه آقا رو بخون صلواتشو بفرست ازش بخواه گره زندگیتو باز کنه قسمش بده به دردونه پسرش به خواهرش که تولدشه عیدی تو بگیر

چشم براتون دعا میکنم ولی من کی باشم آخه من خودم محتاج دعای شمام

ممنونم ازت چشم میخونم .انشالله حاجت روابشی عزیزم

چشمت پرفروغ

مرسی عزیزدلم  همچنین شما