2777
2789

سلام

وقت همه بخیر

می دونم همه ما در زندگی اشتباهاتی داریم اما گاهی این اشتباهات به خاطر فشار خارجی هست که روی ما بوده مثلا خانواده، رفقا و یا تنهایی و حتی مشکلات مالی.

به نظرتون آدما اگر به خاطر مشکلات مالی و تنهایی ازدواج کنن اون زندگی پابرجا می مونه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با کی و چه کسی مهمه و طرف مقابل تون کی باشه ...چطور دوست داشتن واقعا مهم و بعضی دفعه خیلی خوبه بشرطی ...

بله درسته

اینکه کسی باشه درک و شعور بالایی داشته باشه خیلی مهمه

بله درستهاینکه کسی باشه درک و شعور بالایی داشته باشه خیلی مهمه

سلام یادمه شما تهران بودی، زنده ای الان؟ 🥹اگه به لقاءالله پیوستی خیلی ناجوانمردانه ست کلی دنبال زن و ازدواج گشتی و ناکام رفتی 😭😭😭

روحت شاد برادر، با حوریان بهشتی محشور بشی😥

من هیچ وقت دنبال حوری و این مباحث پیش پا افتاده نبوده و نیستم. متاسفانه فهم و شعور برخی خانم ها به اندازه ای پست و حقیر است که ارزش صحبت کردن ندارد. لطفا حد و حدود خودتون رو اولا بفهمید و دوما رعایت کنید.