2777
2789
عنوان

دو تا کاربری داشتن ممنوعه اینجا

225 بازدید | 12 پست

بفهمن دو تا اکانت داری چی میشه؟ ممنوعه یا مشکلی نداره؟

تعداد رای : 27
نظرسنجی
ممنوعه و کاربری دوم رو غیرفعال میکنند
5
18%
ممنوعه و هر دو کاربری رو میبندن
3
11%
ممنوع نیست و مشکلی نداره
10
37%
نمیدونم
9
33%

ممنوعه اما حالا دو تا کاربری رو میبندن یا یکی نمیدونم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوری میفهمن؟

IP

اما تجربه من اینجا میگه نمی‌بندند مگه اینکه خود کاربر ضایع کنه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

اینجاطرف صدتاکاربری داره طوریشم نشده

باآی پی گوشیت میفهمن

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

اینجاطرف صدتاکاربری داره طوریشم نشدهباآی پی گوشیت میفهمن

یعنی علنی گفته این چند تا کابری همه برای منه؟ معمولا مخفیانه با اکانت های مختلف فعالن که هیچوقت هم کسی اینقدر دقیق نمیشه ای پی چک کنه 

میخوام بدونم اگه علنی چند تا کاربری داشته باشیم چی میشه و اگه یکی تعلیق بشه اون یکی فعال میبندن یا نه

یعنی علنی گفته این چند تا کابری همه برای منه؟ معمولا مخفیانه با اکانت های مختلف فعالن که هیچوقت هم ک ...

چن نفری میشناسم که علنی هم گفتن وطوری نشده اینجااگه مشکلی ایجادنکنی کسی کاری به کارت نداره

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

@ازسارابپرس

سلام

از niniyar باید سوال کنین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

@niniyar  

سلام

استارتر سوال داشتن.

ممنون

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

@ازسارابپرس

بله با یکی باید فعالیت داشته باشید

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

بله با یکی باید فعالیت داشته باشید

ایشون که از ۸ تا استفاده می کنن !

به نظرم یا برای همه آزاد باشه یا هیچ کس.

الان ایشون فرقش با بقیه چیه که می تونه از ۸ تا کاربری استفاده کنن؟

2023malek

sara13782020

sm13782020

samalek2020

sara20001378

saramal20001378

saramalek20001378

saramalmoh2020