2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این کارو نکن 

چند تااا فیلم دیدم که طرف همین کرم های بی نام و نشون میخرن به نام سفید کننده لکه های وحشتناک میوفته رو پوستشون 

چرا‌خودتو دوست نداری اسی؟ اونا همش دورغهه بعد میکی خدایا چیکار کنم لکه های بدنم بره

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...
این کارو نکن چند تااا فیلم دیدم که طرف همین کرم های بی نام و نشون میخرن به نام سفید کننده لکه های وح ...

عزیزم به خدا من مدتهاست دارم استفاده میکنم 

لکهایی داشتم که با لیزرم نرفت 

فقط باید حتما ضد افتاب بزنی 

بعد از دوماه که هر شب زدی هفته ای دوبار بزنی 

همین 

والا صورت من که مثل اون فیلما نشد 

حالا باز خودتون میدونید 

من فقط خواستم جوابتو بدم 

وگرنه تبلیغی در کار نیست عزیزم

الهی ...گاهی...نگاهی....😔😔
عزیزم به خدا من مدتهاست دارم استفاده میکنم لکهایی داشتم که با لیزرم نرفت فقط باید حتما ضد افتاب بزنی ...

عزیزم لطفا درخواست رو قبول کنین اونجا بهم معرفیشون کنین❤️

شما پوستتون از تیره به سفید تبدیل شد؟ توروخدا راست بگین چقدر تغییر درجه رنگ داشتین

عزیزم لطفا درخواست رو قبول کنین اونجا بهم معرفیشون کنین❤️شما پوستتون از تیره به سفید تبدیل شد؟ توروخ ...

اذه به خدا قشنگ پنج شش درجه روشن شد پوستم

الهی ...گاهی...نگاهی....😔😔