2777
2789
عنوان

با دوست زود رنج و بدبین چ کنیم

97 بازدید | 9 پست

ی دوست دارم دختر خیلی زودرنجه 

دختر خوبیه ها خیلیم با معرفت و دست و دلبازه 

ولی زود همه چیو ب خودش میگیره و ناراحت میشه و از حرفای آدم برداشت بد و قضاوت میکنه یعنی تا ی شوخی باهاش میکنی سریع گارد میگیره و قهر میکنه همش توی حرفات باید مواظب باشی ی چیزی نگی بدش میاد فلان منظور رو برداشت کنه درحالی ک خودش همیشه ی سری چیزا میگه و من ب دل نمیگیرم و میگم منظور نداشته بقیش رو الان میگم

از طرفی ازش بدم نمیاد و از طرف دیگه هم واقعا حوصلم سر میره ک هعی بخوام مواظب حرفام باشم و همش بفهمونم ک منظور من این نبود فلان قصد رو نداشتم 

واقعآ نمیدونم ارتباطم رو باهاش محدود کنم یا ادامه بدم باهاش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم متاسفانه مثل دوست شمام با همه شوخی میکنم کسی باهام شوخی کنه سریع بهم برمیخوره دوستام نشستن این و صادقانه مطرح کردن اولش ناراحت شدم ولی الان دارم رو خودم کار میکنم توام قبل اینکه قطع ارتباط کنی بشین بهش بگو اگه قبول کرد که هیچی نکرد ولش کن 

منم متاسفانه مثل دوست شمام با همه شوخی میکنم کسی باهام شوخی کنه سریع بهم برمیخوره دوستام نشستن این و ...

میدونی چیه فقط شوخی نیست سر حرفای روزمره هم همینجوریه همکلاسی هستیم زیاد همو می‌بینیم و ارتباط داریم بعد یهو میبینی بی مقدمه میره تو خودش و جوابت رو نمیده بعد تا بخوای ازش بپرسی بعد چند وقت میگه من از فلان کارت ناراحت شدم خوشم نیومد از دلش هم درمیادا ولی خودم اذیت میشم همش میشنم فک میکنم این از چی ناراحت شد حوصله منت کشی هم ندارم

میدونی چیه فقط شوخی نیست سر حرفای روزمره هم همینجوریه همکلاسی هستیم زیاد همو می‌بینیم و ارتباط داریم ...

مثال میتونی بزنی؟

دنیا می‌چرخد، سخت نگیر و صبر کن تا نوبت تو هم برسد!امام علی علیه السلام

مثال میترسم بزنم ی وقت شناسایی شم ولی مثلا میوه تعارف کرد نگرفتم گفت تو فکر کردی من تمیز نشستم چندشت ...

اوووو زیادی حساسه. به نظرم ارامشتو حفظ کن بگو نه به فلان دلیل بود. دوستی ارتباط دو طرفه‌ست اونم باید راه بیاد ی مدت خیلی عادی جواب بده منت کشی هم نکن اگه راه نیومد بیخیالش شو. چون دختر خوبیه دلیل نمیشه اعصابتو به فنا بدی. خودتم مهمی دیگه

دنیا می‌چرخد، سخت نگیر و صبر کن تا نوبت تو هم برسد!امام علی علیه السلام