2777
2789

این پسره ب من قول ازدواج داده و حتی در مورد مهریه اینا هم حرف زده خودشم همش از بچه و اینا حرف میزنه ک دوس داره داشته باشه

حالا ولی رفتاراش یکم نگرانم میکنه مطمعن نیستم حدود یک ماهه اشنا شدیم الان همش حرف رابطه و اینا میزنه

کلا صحبت و میبره به اون سمت .بهش میگم نمیخوای منو بشناسی  بیشتر ازم سوال بپرسی میگه شناختمت نمبدونم چیکار کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیخوادت چون معمولا حرف ازدواج و بچه میزنن که بهشون اعتماد کنی بعدش یه سمت بحثم میکشن سمت مسائل جنسی که نتونی نه بیاری یادت بیفته که نه این قصدش جدی بود چیزی نمیشه

شک نکن که قصدش فقط رابطه جنسیه پسری که واقعا توروبخواد اصلا راجع به این موضوع حرف نمیزنه مگر خودت سر ...

گفت هر وقت خواستی انجام میدیم ولی حس میکنم اگر انجام ندم این فاز و میگیره ک اعتماد نداری 

بهش گفتم میگه تو به من اعتماد نداری و فلان.

بگو اره ندارم

خاستگار بحث جنسی نمیکنه 

اینو نگی چند وقت دیگه جسم افسرده تو باید جمع کنی

نه بخاطر عشق برا اینکه میگی چرا اینقدر سادگی کردم چرا تباه بودمم فکر کنه زرنگه

من داداشم ۲۰سالشه درکنار درس شاغله حقوقش حدودا ۱۵س

با ی دختری اشنا شد

حتی مادرمم با دختره تلفنی صحبت میکرد

قراربود منم ببینمش

داداشم همش انگار ب دختره میگیرمتو اینا

بعد کات کردن فهمیدم انگار قصد داداشم ا دوستی فقط رابطه بوده

هرچند دختره انگار ب داداشم خیانت کرده بود

پس کلا ب پسری ک همون اول بحث رابطه میاره اعتماد نکن

″ندیدم اصالتی بالاتر از اصالت کورد″💎🦅222مَن با نخستین نگاهِ تو ، آغاز شدم !❤️‍🔥S

گفت هر وقت خواستی انجام میدیم ولی حس میکنم اگر انجام ندم این فاز و میگیره ک اعتماد نداری

خیلی برات مهمه که فکر کنه بهش اعتماد داری ؟

اتفاقا اگه بهش ثابت بشه که تو دختر سفتی هستی و به پسرا اعتماد نمیکنی و به راحتی نه میاری پات میمونه 

تا دم محضر هم بهشون اعتماد نکن 

پسرا عادتشونه با بحث ازدواج و بچه و ذوق نشون دادن و اینکه به مامانم عکستو نشون دادمو دارم پولامو جمع میکنم و تو خانوم خودمی و اینا بخوان وقتتو تلف کنن 

معلومه که باید بگیری آره اعتماد ندارم بگو یک ماهه آشنا شدیم من چرا باید به آدمی که هنوز نمیشناسمش اعتماد کنم؟درنهایت جدامیشین ولی مطمئن باش اگه سرسخت باشی برای خودت و روانت بهتره نترس اون تا به خواسته اش نرسه همچنان پیگیرت میمونه اما بنظرم آدمی که تویه ماه رابطه بخواد و فاز بگیره که اعتماد نداری اصلا ارزش ادامه دادن نداره 

سلام ابجی گلم  من به عنوان یه پسر  میخوام راهنماییت کنم اصلا  تو این سایت ثبت نام کردم به خاطر شما 

یه پسر  در بهترین حالت اگه عاشق شما باشه و بدستتون بیاره شاید قیدتو بزنه یا حتی اگه ازدواجم کنید سالها  سوالات اذیت کننده ای در مورد شما و گذشتتون براش پیش بیاد  که اصلا خوب نیست ولی بیشتر پسرها هزار جور دوز و کلک سر هم میکنن که به خواستشون برسن و تنهاتون بزارن

ببین من حقیقت میگم اگ کات نکردی احمقی 

داداش من میگ من با همه دوس دخترام اسم بچمونم انتخاب کردیم اینا فیلمه

تمام مردایی ک همون اول میگن س ک س فقط دنبال سو استفادن 

کات کن همین امشب 

فقط دنبال رابطه جنسی مطمئنم من تو زندگی خیلی مرد دیدم الکی نمیگم اون بالاش هم فیلمه همش

کاش امریکا متولد شده بودم ب امید روزی ک پذیرش بگیرم و برم برای همیشه 🇺🇸

در مورد اعتماد  هم پسرها اصلا به کسی که راحت و بدون ازدواج تن به این کار میکنن اعتماد ندارن   و حرفی که میزنه دقیقا برعکسه شک نکن  قصدش ازدواج نیست یا یه درصد شک کن خونوادت بفهمه بعدا ازت مجدد سو استفاده بکنه وووو هزاران اتفاق بد