2777
2789

خانما من تا حالا تجربه ی خوبی از آرایشگاه رفتن ندارم

برای عقدمم خوب نشده بودم 

الان برای عروسی خیلی استرس دارم

امروز رفتم برای مشاوره ی میکاپ 

ارایشگرش خیلی ماه و خوش اخلاق بود و کارش هم دیدم و خوب بود

ولی وقتی مدل های شینیون و میکاپی که دوست دارم نشونش دادم گفت بهت نمیاد و ...

اما من اون مدل رو خیلی دوست دارم 

به نظرتون برم سراغ یه میکاپ کار دیگه؟ 

شما برای عروسیتون روی میکاپ و شینیونتون نظر میدادین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درمورد میکاپ بهش گفتم فقط دلم میخواد چشمام کشیده بشه و بینی رو خوب کانتور کنه 😄 که حقیقتا کارش خیلی خوب بود .

شینیون هم به خودش واگذار کردم که یه چیز ساده و شیک برام زد . راضی بودم .

دکرله گذاشته بود رو موهام در نمیومد رنگش بلد نبود سه بار برام گذاشت اخر سر دفعه چهارم میخاست بزاره تمام موهام سوخته بود  ابجیم دعواش گرفت میکفت نه موهات شپش داره برا همین زیاد گذاشتم با اینکه سرم تمیز تمیز بود بعدش کچل شدم شوره مو گرفتم هنوزم موهام مث سابق نشده نصف شده

این منم از همه جا وا مانده….                                             

یدونه عکس بزرگ گذاشته بود جلوی اینه که نبینم اینه رو از اول تا آخر صدام در نیومد ولی وقتی از رو صندلی پا شدم خودمو دیدم ذوق مرگ شدم عالی شده بودم 😍

۱۸ سال پیش 

یا ضامن آهو ضامن ما هم باش 💜

معمولا توجه نمی کنن. دختر خاله ی من می گفت من ساده دوست دارم. برای من مژه مصنوعی نذار. موی اضافه نذار‌. هر دو رو گذاشت‌.

طرف می خواد به نظر و سلیقه ی خودش عروس رو خوشگل کنه. عروس نمی خواد اون شکلی بشه خب! نمی خواد در اون حد عوض بشه. 

یکی دیگه می گفت من عروس با موی تیره درست نمی کنم‌. همه اول باید موهاشونو روشن کنن!!!

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!