2777
2789
عنوان

خانمهای متاهل اقتصادی بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 2697 بازدید | 137 پست
دقیقا منم یه خرید برم ۵ تومن هزینه میشه حالا مهمان بیاد و ... که هیچی دیگه

اخه ی سوپری میری برمیگردی چیرای دم دستی ۷۰۰ کمتر نمیشه 

اون خرید ماهانه هم هیچی قشنگ خالی میشی 

بالاخره بچه هم داریم اونم نیاز ب تفریح لباس کفش داره .

همه اینا هزینه بره 

منم امسال دخترم میزه پیش دبستانی زیر ۳۰ نیست 

هرچی درمیاد خرج میشه  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یک ماه درمیون مرغ و گوشت رو میخرم یک ماه فقط مرغ ماه بعد گوشت ماهی بیشتر از ۱۰ کیلو برنج هم مصرف ...

من دروغ نگم ما خرج برنج نداریم اصلا

ولی به جاش هزینه خوراکی و نوشابه و ... داریم 

آهان پس زیاد اهل رستوران رفتن و ... نیستید شما ما ماهی یه بار شمال میریم که حدود ۳ هزینش میشه هر هفت ...

چرا بستگی داره به بچه ها ک چی دلشون بخواد همون کارو میکنیم . یه موقع دلشون بخواد بیرون غذا بخوریم میریم ولی بجاش دیگه پارک و سینما رو کنسل میکنیم چون دخترم خیلی خسته میشه وقتی از مدرسه برمیگرده حتما باید ظهر دوساعت بخوابه ‌

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!
چرا بستگی داره به بچه ها ک چی دلشون بخواد همون کارو میکنیم . یه موقع دلشون بخواد بیرون غذا بخوریم می ...

دختر من پارک دم خونه زیاد می‌ره 

ظهر نمی‌خوابه اصلااا 

به جاش ساعت ده شب میخوابه

دختر من پارک دم خونه زیاد می‌ره ظهر نمی‌خوابه اصلااا به جاش ساعت ده شب میخوابه

خب بزرگ شده. بچه من کلاس اوله ۷ میره مدرسه۲ میاد خونه واقعا نمیتونه دیگه بیرون بره 

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!