2777
2789
عنوان

خانمهای متاهل اقتصادی بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 2697 بازدید | 137 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی ۱۵ پس انداز میکردی؟؟؟؟؟یا خدااا پس من خیلی خنگم تو این مسایل 🥴

آره . درآمد همسر منم همین حدوده . درماه هم همین حدود ۱۲ میلیون قسط داریم . 

ولی تو مخارج خیلی رعایت میکنیم . 

آره . درآمد همسر منم همین حدوده . درماه هم همین حدود ۱۲ میلیون قسط داریم . ولی تو مخارج خیلی رعایت م ...

خب شما رعایت میکنید خیلی 

ما زیاد رعایت نمی‌کنیم 

واقعا هیچی از پول نمی‌مونه برامون 

خب ده تومن میشه گوشت و مرغ و ...برای بیرون رفتن و تفریح و ... چی؟؟؟

عاخه هرهفته ک نمیشه ک تفریح رفت .نهایت ماهی دوبار . اونم سینما میریم یا مثلا  غذا میبریم پارک دور هم هم بچه ها بازی میکنن هم خودمون حال و هوامون عوض میشه . بجاش تابستون و ایام نوروز ک بچه ها مدرسه ندارن میریم ایران گردی

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!
خب شما رعایت میکنید خیلی ما زیاد رعایت نمی‌کنیم واقعا هیچی از پول نمی‌مونه برامون

چون تو راهی داریم میگیم برای آینده اون باییییید رعایت کنیم . البته نی نی مون دنیا بیاد ۱۰۰درصد مخارج ماهانه مون خیلی بالاتر میره . 

حساب که میرسم نوزاد در کمترین حالت خودش ماهی ۵،۶ میلیون هزینه داره .

عاخه هرهفته ک نمیشه ک تفریح رفت .نهایت ماهی دوبار . اونم سینما میریم یا مثلا غذا میبریم پارک دور هم ...

آهان پس زیاد اهل رستوران رفتن و ... نیستید شما 

ما ماهی یه بار شمال میریم که حدود ۳ هزینش میشه 

هر هفته یه بار حداقل غذا از بیرون میگیریم 

ماهی یکی دو بار مهمان داریم که کلی هزینه اون میشه 

چطوری احه ی گونی برنج ۲ هزینه داره ی خرید میریم ۳ تومن میشه ی گوشت مرغ ماهی چرخکرده اینا ۵ خیلی سخته ...

من یک ماه درمیون مرغ و گوشت رو میخرم یک ماه فقط مرغ ماه بعد گوشت ماهی بیشتر از ۱۰ کیلو برنج هم مصرف نداریم ۲ تومن برنج ۲ تومن مرغ یا گوشت . ۶ تومن هم میمونه روغن و شوینده و لبنیات و........ 

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!