2777
2789
عنوان

زانو درد تو سن کم 😭😭😭😭

106 بازدید | 16 پست

کیا دارن ایا خوب شدین برا من میگه که ساییدهگی داری  خیلی دلم شکسته فک میکنم در اینده  از جا نمیتونم بلند شم یا باهایم پرانتزی میشه به این جونی ۱۹ سالمه 

دل دادم و دل بستم و دلدار نفهمید .رسوای جهان گشتن و ان یار نفهمید

منم چند وقت یه بار کمردرد زانو درد گردن درد کلکسیون دردا میان سراغم چندروز رعایت می کنم درست می شینم درست می خوابم دوباره وقتی دردش خوب شد،همون آشو همون کاسه🫠

تو جوونی داریم پیر میشیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم چند وقت یه بار کمردرد زانو درد گردن درد کلکسیون دردا میان سراغم چندروز رعایت می کنم درست می شینم ...

مثل من 

منم چند وقت یه بار کمردرد زانو درد گردن درد کلکسیون دردا میان سراغم چندروز رعایت می کنم درست می شینم ...

گردنم دوتا شونه هام  دوتا زانو مچ پاهام هر دو  کمرم  اینا همش درد میکنه گرفته میشه 

خب پس از وزن نیس.نگا شاید از نرمی ای چیزی باسه من کمر درد داشتم یادمه رفتم دکتر گفت برو باشگاه از نر ...

گفت نرمی داشتی الان ساییدهکی خفیف گرفتی 

آزمایش گرفت و گفت؟‌؟؟یا همینجور الکی گفت

ازمایش خون گرفت گفت مشکلی نداری ردیولوژی گفت زانو هات ساییده شده اخه علیت اینکه هم مفاصل ام از بین میر دست پا گردن چیه