2777
2789
عنوان

حالم خوب نیس🙃

66 بازدید | 9 پست

امروز بعد یکسال گشتن بالاخره کلاس میکاپ ثبت نام کردم ولی همه اطرافیانم میگن تو همه چیو نیمه ول میکنی واقعا ینی اینجوریه ینی هیچکس تاحالا تو زندگیش چیزیو ول نکرده🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مثل توعم، یه عالمه چیزو نصفه و نیمه ول کردم با کلیییی ضرر مالی، چی بگم والا، زندگیه دیگه...

ببین کاملا عادیه ول کنم چون عوض اینکه تشویقم کنن هی اون کارو بد میکنن تا من سرد شم الان‌ گیتار میرم کار هرروز مامانم مسخره کردن منه تا سازو درمیارم بابام‌ میگ توروخدا نزن سرم درد میکنه میرم میشینم جایی ک صداش نره میزنم کی ادامه میده تو این شرایط البته من گیتارو ادامه میدم دوساله

تو به حرفشون اهمیت نده میدونم سخته ولی کلا وقتی ی عده ای میگن که تو ی کاری رو نمیتونی بکنی و این جور چیزا اولا که به حرفشون اهمیت نده بزار هرچی میخوان بگن دوما اینکه تو ی جوری توی اون حرفه یا اون کار خوب باش و سربلند بیرون بیا که همه از تعجب دهناشون باز بمونه.  به خودت باور داشته باش تو میتونی:))) 

دیگه نمیدونم♥😊😂

تو به حرفشون اهمیت نده میدونم سخته ولی کلا وقتی ی عده ای میگن که تو ی کاری رو نمیتونی بکنی و این جور ...

ادامه میدم قطعا چون هم سرمایمو دارم میزارم پاش ولی این حرفا مثل چی داره مغزمو نابود میکنه ک نکنه راست بگن و اینا یه حال مزخرفی دارم ن ناراحتم ن عصبانیم باید خوشحال باشم ولی نیسم سر درگمم

ادامه میدم قطعا چون هم سرمایمو دارم میزارم پاش ولی این حرفا مثل چی داره مغزمو نابود میکنه ک نکنه راس ...

هرکاری که فکر میکنی درسته رو انجام بده ببین قلب خودت چی میگه

امیدوارم خوب شی🤍