2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هموطن های من ک تویی ک کاش نبودی 😂

نکبت 

خانومی کُن و صَبرکن بازَم...🩶𝐕𝐢𝐝𝐚シ︎🦋اسم کاربریم آخرش نوشتم pvاین صرفا بخاطر این بود ک اسم کاربریم تایید بشه ،به این منظور نیست که درخواست دوستی قبول میکنم 💜لطفا درخواست ندید      ._.     مرحبا خوب دلـــ❤ــــم را به نگاهی بردی ،قبل تو هیچکسـی عرضه این کار،نداشتˢ💜

هموطن های من ک تویی ک کاش نبودی 😂نکبت

هموطن های تو افغانی های آویزون هستن خودتم افغانی هستی وگرنه از اداره اتباع با خبر نبودی فکر کردی خیلی باهوشی؟صد تا مثل تورو دیدم خودشونو ایرانی جا زدن

هموطن های تو افغانی های آویزون هستن خودتم افغانی هستی وگرنه از اداره اتباع با خبر نبودی فکر کردی خیل ...

من شیرازم مغازه بابام کنار دفتر اتباع هست .

پس حتما تو زرنگی ک مامور سرشناسی شدی برا من 

کاش افغانی بودم بهتر بود با کسی مثل تو هم وطن باشم 

خانومی کُن و صَبرکن بازَم...🩶𝐕𝐢𝐝𝐚シ︎🦋اسم کاربریم آخرش نوشتم pvاین صرفا بخاطر این بود ک اسم کاربریم تایید بشه ،به این منظور نیست که درخواست دوستی قبول میکنم 💜لطفا درخواست ندید      ._.     مرحبا خوب دلـــ❤ــــم را به نگاهی بردی ،قبل تو هیچکسـی عرضه این کار،نداشتˢ💜

من شیرازم مغازه بابام کنار دفتر اتباع هست .پس حتما تو زرنگی ک مامور سرشناسی شدی برا من کاش افغانی بو ...

ببین بالا بری پایین بیای مشخصه افغانی هستی حالا هی گریه کن الانم ناراحتی نداره هری افغانستان

ببین بالا بری پایین بیای مشخصه افغانی هستی حالا هی گریه کن الانم ناراحتی نداره هری افغانستان

😂😂😂😂😂باشه تو درس میگی 

انگار خاطره بدی ازشون داری ک به هرکس میرسی افغانی خطابش میکنی .

ریپ نزن بی خاصیت

😂😂😂😂😂باشه تو درس میگی انگار خاطره بدی ازشون داری ک به هرکس میرسی افغانی خطابش میکنی .ریپ نزن بی ...

تو اومدی تو پست های من بعد به من میگی ریپ نزن؟

آویزون بودن تو خون شماست همه جا اویزونید 

برو افغانستان پسراش بهت درس عبرت بدن فراری افغانی

😂😂😂😂😂باشه تو درس میگی انگار خاطره بدی ازشون داری ک به هرکس میرسی افغانی خطابش میکنی .ریپ نزن بی ...

آویزون بودن ذات شماست نیا تو پست های من

حالم بهم خورد

تو اومدی تو پست های من بعد به من میگی ریپ نزن؟آویزون بودن تو خون شماست همه جا اویزونید برو افغانستان ...

اومدم تو پست هات چون تو تاپیک اون بنده خدا پاچه منو گرفتی و شروع کردی توهین الکی .

میخواستی پا ندی بهشون ک حالا همه رو به چشم افغانی ببینی 😂

اومدم تو پست هات چون تو تاپیک اون بنده خدا پاچه منو گرفتی و شروع کردی توهین الکی .میخواستی پا ندی به ...

آویزون

من تو پست های هموطنم بودم خوب کاری کردم اومدم

برو آویزون هواپیما شو

اومدم تو پست هات چون تو تاپیک اون بنده خدا پاچه منو گرفتی و شروع کردی توهین الکی .میخواستی پا ندی به ...

شنیدم دخترای افغانی میرن آویزون پسرای ایرانی میشن که شناسنامه بگیرن.توام مثل همونایی😂🤣