یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خانومی کُن و صَبرکن بازَم...🩶𝐕𝐢𝐝𝐚シ︎🦋اسم کاربریم آخرش نوشتم pvاین صرفا بخاطر این بود ک اسم کاربریم تایید بشه ،به این منظور نیست که درخواست دوستی قبول میکنم 💜لطفا درخواست ندید ._. مرحبا خوب دلـــ❤ــــم را به نگاهی بردی ،قبل تو هیچکسـی عرضه این کار،نداشتˢ💜
هموطن های تو افغانی های آویزون هستن خودتم افغانی هستی وگرنه از اداره اتباع با خبر نبودی فکر کردی خیل ...
من شیرازم مغازه بابام کنار دفتر اتباع هست .
پس حتما تو زرنگی ک مامور سرشناسی شدی برا من
کاش افغانی بودم بهتر بود با کسی مثل تو هم وطن باشم
خانومی کُن و صَبرکن بازَم...🩶𝐕𝐢𝐝𝐚シ︎🦋اسم کاربریم آخرش نوشتم pvاین صرفا بخاطر این بود ک اسم کاربریم تایید بشه ،به این منظور نیست که درخواست دوستی قبول میکنم 💜لطفا درخواست ندید ._. مرحبا خوب دلـــ❤ــــم را به نگاهی بردی ،قبل تو هیچکسـی عرضه این کار،نداشتˢ💜
تو اومدی تو پست های من بعد به من میگی ریپ نزن؟آویزون بودن تو خون شماست همه جا اویزونید برو افغانستان ...
اومدم تو پست هات چون تو تاپیک اون بنده خدا پاچه منو گرفتی و شروع کردی توهین الکی .
میخواستی پا ندی بهشون ک حالا همه رو به چشم افغانی ببینی 😂