ماجرا از این قراره که با یه شماره ی ناشناس پنهانی در ارتباطه (تاپیکای قبلم هست) خودشم خیییلی مشکوک چند ماه یکبار طرف تک زنگ میزنه شرایط همسرم که مساعد شد مثلاً از خونه رفت بیرون از دوستاش و خونوادش دور شد بهش زنگ میزنه طرف جواب نمیده دو ساعت بعد دوباره همسرم زنگ میزنم طرف رد تماس میده دوساعت بعد همسرم زنگ میزنه طرف گوشیشو از دسترس خارج میکنه میشه فردا باز همسرم زنگ میزنه چند بار بلاخره دوروز بعد طرف جواب میده ۳دقیقه حرف میزنن دیگه تموم میشه تا سه ماه دیگه این داستان تکرار میشه (مشخصه این شماره ی پنهانی طرفه)
من پارسال زمان بارداریم متوجه شدم ولی به روش نیاوردم بعدش زایمان و مشکلات و ... دیگه فراموش کردم که چهارشنبه همسرم مرخصی گرفته بود پیشم بود طرف زنگ زد(زمانایی که همسرم سرکاره بهش زنگ میزنه یعنی دقیق میدونه کی میره کی میاد)
ازش پرسیدم کیه طفره رفت رفت به پدرش گفتم مادرش زنگ راه انداخت طفره رفت کاملا ریلکس بود جوری که خواهراش بهم گفتن چیزی نیست تو شکاکی
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.